ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toată Ioropa se screme să facă un mare scandal dintr-un mare fâs! Iar mamelucii români au sărit și ei să sufle în... pupa Ioropei. Inclusiv gheneralu’ Ciucă, șăf la guvern. Brusc, gheneralu’ Ciucă a devenit mare apărător al presei și al jurnaliștilor, al libertății de exprimare etc.

Din ceea ce a apărut până acum, la imaginile filmate mă refer, rezultă că dacă senatoarea Diana Șoșoacă a avut ieșiri nervoase, și ziarista din Cizmă a fost și obraznică și isterică. Îmi închipui că a avut aceea atitudine impertinentă și arogantă pe care o arată mulți dintre reprezentanții Apusului, indiferent de poziția pe care o au – politicieni, diplomați, afaceriști, ziariști, atunci când vin în România!

Revenind la amănunte, senatoarea Diana Șoșoacă a avut opiniile ei despre pandemie și vaccinare, cu toate corolarele acestor teme. În acel moment, Goracci i-ar fi spus, probabil pe un ton tăios, că ea nu face propagandă antivaccinare și de-aici, gata nebunia! Sunt sigur că Goracci știa dinainte care sunt opiniile senatoarei României despre aceste teme. Și atunci, de ce s-a mai dus?! Se aștepta la opinii provaccinare?! Haida de! În sfârșit, opinia mea este că am asistat la un „montaj”, nu prea sofisticat, de „tăvălire”, de "aranjare” a senatoarei Diana Șoșoacă! Cine și cum s-a folosit de această sculă italiană, din România sau poate din afară, are prea multe răspunsuri! Important este că, parțial, scandalul și-a atins scopul. Guverne, miniștri, ambasadori, UE etc. au luat foc dintr-o dată, un adevărat un război informațional "fierbinte” a izbucnit. Mai rămâne să se implice ONU, NATO (Mircea Geoană, ce faci, nu te implici?! Că, la naiba, poate era Putin în debaraua familiei Șoșoacă!!!), G-7, G-20, Trilaterala, Curtea Internațională de Justiție etc.

Revenind la gheneralu’ americii cu patru guguloaie pe trese și "șapca” lui Iohannis, se-nghesuie să se mânjească și el din acest rahat de așa-zis scandal: „Guvernul României condamnă cu fermitate orice acțiune de intimidare a jurnaliștilor sau de obstrucționare a dreptului la liberă informare a cetățenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie și accesul la informație sunt garanții ale unei democrații consolidate și ale funcționării statului de drept. Premierul consideră inacceptabil acest incident și respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență. Prim-ministrul României este preocupat de acest caz care trebuie clarificat în regim de urgență de instituțiile abilitate ale statului român”, se precizează într-un comunicat de presă. Bine.

Ehei, să trecem în revistă niște chestiuni de care aproape nimeni nu vorbește. Auzi, ghenerale-premier, Nicule, ia ascultă aici, ascultă comanda la poporul de soldați amărâți!, cască urechile și belește ochii: IO consider INACCEPTABIL ca Armata României, printr-o armă de elită a acesteia – AVIAȚIA, Armata Aerului –  să fie dotată cu JAFURI F-16, plătite din banii noștri, din Bugetul Țării! Hai, ia treci și ”clarifică în regim de urgență” această ordinară panamă!!! Și ți s-au adunat multe astfel de afaceri ticăloase la dosar!

* Oriana FALLACI (1929-2006) – ziaristă și scriitoare de excepție, un nume uriaș, legendar, de neegalat până acum, al presei mondiale, de origine italiană. Îndrăznesc să vă recomand volumul "Mânia și orgoliul” (ed. Corint, 2011). "Oriana Fallaci a fost un mesager al adevărurilor absolute și deci al marilor scandaluri.(...)” (Emil Hurezeanu)

P.S. 1 Iohannis, nici un comunicat, nimic, o luare de poziție, de drepți, în fața Apusului?! Să vezi ce o să te pedepsească antena 3 și prietenii lu’ Geoană!

P.S. 2 "Simț enorm și văz monstruos” că ambasada Americii sare să-l apere pe Vasilică, Vasilică Danileț, de decizia Consiliului Superior al Magistraturii: "Ambasada SUA este profund îngrijorată de excluderea judecătorului Cristi Danileț din magistratură. O justiție independentă care respectă statul de drept este esențială pentru orice democrație prosperă.(...)” IO "sunt profund îngrijorat” că președintele Joseph Robinette Biden Jr. manifestă tot mai des simptome ale imposibilității "exercitării capacității de exercițiu” din motive de sănătate și vârstă și că vice-Kamala este la butoane! Inclusiv la cel nuclear!