ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îl cheamă Vergil. Și Chițac. Chiar dacă numele are, la naiba!, o oarecare rezonanță șobolănească, individul este unul dintre mistreții liberali.

Este primarul Constanței și este hotărât să radă de pe fața pământului o bisericuță din Constanța, "Izvorul Tămăduirii” din zona Macul Roșu, construită de oamenii credincioși încă din 2002, fără autorizație, vezi Doamne! Fost senator PNL și acum primar al Constanței, contramiral la bază, deci fost militar, acest Chițac a fost susținut cu vehemență de piticul agresiv din Cluj, pe vremea când era realizator de televiziune la Realitatea până să devină europarlamentar și primvicepreședinte al holerei liberale.

Altminteri, rujatul clujean se tăvălea pe jos că el e patriot și mare credincios ortodox. Acum, tace mâlc! Bine, bine, pentru cunoscătorii javrelor din politica românească, nu este nici o surpriză comportamentul acestui hopa-mitică trădător din haita liberală!

ÎnaltPreaSfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, i-a adresat o scrisoare deschisă primarului Chițac prin care îi cere, cuviincios, trist dar neclintit, să nu demoleze bisericuța: „Ne despart câteva ore de cel mai infam moment din istoria ultimelor decenii, prin care se pare că trebuie să treacă credincioșii din străvechiul Tomis, acela al demolării unei biserici, motiv pentru care mă adresez domniei voastre în numele clerului și al poporului (celor peste trei sute de mii), care prin mila Domnului ne-au fost încredințați spre păstorire", i-a transmis arhiepiscopul Tomisului.

Dar Chițac este hotărât să pună buldozerele pe bisericuță! Iar ÎPS Teodosie va ține Sfânta Liturghie chiar la această bisericuță!

Chițac ar trebui să știe, dacă n-ar fi orbit de diavol, că în cadrul Sfintei Liturghii, la Ectenia Mare, preotul rostește: „Pentru binecredinciosul popor român de pretutindeni, pentru ocârmuitorii țării noastre, pentru mai-marii orașelor și ai satelor și pentru iubitoarea de Hristos armată, Domnului să ne rugăm”, iar la Ectenia Întreită: „Încă ne rugăm pentru binecredinciosul popor român de pretutindeni, pentru ocârmuitorii țării noastre, pentru mai-marii orașelor și ai satelor și pentru iubitoarea de Hristos armată, pentru sănătatea și mântuirea lor”.

Chițace, ai uitat lucrul acesta?! Dar pe 15 august, de Ziua Marinei, ce mare sărbătoare a creștinătății este, măi amirale de lighean plin de lături?!

Trebuie să amintim că la malul mării s-a instaurat o mare și nerușinată caracatiță globalistă: Vergil Chițac – primar PNL, Florin Daniel Cocargeanu – viceprimar USL (fost consilier parlamentar al deputatului USR Stelian Ion), Ionuț Rusu – viceprimar PNL. Iar la Consiliul Județean Constanța a fost instalată o altă haită: Mihai Lupu – președinte CJ, PNL, Stelian Gima – vicepreședinte CJ, PNL, Petre Enciu – vicepreședinte CJ, USR. Aștia sunt cei care, sub masca unei hotărâri judecătorești de demolare, jubilează și de-abia așteaptă să fie dărâmată o bisericuță!!!

Acești sataniști uită ceea ce au pățit Ceaușescu și sfetnicii săi, la puțin timp după ce au demolat biserici! Hai, Chițac, pune buldozerele pe Biserică, pune miliția criminală pe credincioși și arestează-l pe Ostașul lui Hristos, ÎPS Teodosie! Cine știe ce se poate întâmpla... De la o aparent mică scânteie se aprinde pădurea!