ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu avem voie să uităm:

+ miile de morți – bolnavi cronici, netratați;
+ miile de oameni – omorâți, bătuți, hăituiți, batjocoriți și amenințați de forțele de represiune ale regimului;
+ milioanele de oameni arestați la domiciliu;
+ milioanele de oameni - mulți copii și tineri – rămași cu grave sechele psihice;
+ administrarea unor tratamente experimentale;
+ abolirea de facto a Constituției României, implicit a drepturilor omului, a libertății credinței, a libertăților de mișcare și de exprimare;
+ prăbușirea economiei țării;
+ pauperizarea accentuată și masivă a cetățenilor;
+ colaboraționismul și susținerea criminală a regimului de către serviciile de informații;
+ serviciile de propagandă – televiziuni, posturi de radio, ziare.    

Nu avem voi să-i uităm:

+ guvernele și membrii acestora, făptuitori direcți, nemijlocit, ai catastrofei în care am ajuns, din 2000 și până în prezent;
+ partidele politice care au alimentat criminalitatea de stat, prin acțiunile sau inacțiunile în sprijinirea dezintegrării societății românești și a României.

„Statele Unite ale Americii, în persoana subsemnatului Telford Taylor, șef al Consiliului pentru crime de război, recunoscut în mod corespunzător ca reprezentând guvernul în acuzarea criminalilor de război, acuză inculpații că au participat la un proiect comun sau la o conspirație pentru săvârșirea crimelor de război și a crimelor împotriva umanității, astfel cum este definită de Legea nr. 10, stabilită de Aliați la 20 decembrie 1945. Aceste crime includ uciderea, brutalitatea, cruzimea, tortura, atrocitățile și alte comportamente inumane, așa cum se prevede în rechizitoriile 1, 2 și 3 din acest proces ... "

avocat – Telford Taylor (1908-1998), fost procuror-șef în cadrul "procesuluii medicilor”, de la Nurnberg (1946/1947). VIDEO: