ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot bieții români de rând, oameni simpli, mulți dintre ei deloc îndestulați sau chiar săraci, ăia cu „dinții știrbi”, împreună cu Biserica Ortodoxă Română, prin ierarhii, preoții, stareții sfintelor mănăstiri, împreună cu „pupătorii de moaște”, au sărit și vin în sprijinul sinistraților ucraineni! DOAR ei!

Conducătorii țării, din dealul Cotrocenilor, din Palatul Victoria, din Parlament, au făcut ceva, concret, pentru a contribui la alinarea suferințelor și ajutorarea nefericiților alungați de război din casele lor?! Nuuu, absolut nimic, PORCII odioși care parazitează soarta Țării nu fac absolut NIMIC, la nivel personal, care să dea o cât de măruntă credibilitate declarațiilor sforăitoare, zgomotoase, mincinoase, ordinare! Și să fie și un îndemn suplimentar la filotimie! NU!

Molohul suprem are șase case în Sibiu – trei apartamente și trei case - dar nu zice o vorbă că ar putea să găzduiască sinistrați ucraineni! Moloh are o leafă, de șef al României, de 35.678 euro/an, deci aproape 3.000 de euro/lună. Georgeta, nevastă-sa, „tenismena”, adună și ea aproape 9.000 de euro/an, respectiv 750 de euro/lună. Amândoi, mai strâng aproape 6000 de euro pe an din chirii. Și, situație de luat în seamă, cei doi nu au grija îngrijirii și creșterii vreunui copilaș! Așadar, l-ați auzit pe Moloh că oferă vreun ajutor, vreun sprijin material, că dă vreun exemplu de milostenie, de milă, românilor?! NU, pentru că Moloh nu știe ce sunt milostenia, mila pentru aproapele! Moloh știe și simte doar ura, slugărnicia, trădarea și satisfacția mațului plin!

Dar Marcel, șeful Camerei Deputaților, taie cumva din porțiile, gustoase și la preț ieftin, ale crăpelniței porcilor pe care-i păstorește în Parlament, pentru a face pachete de hrană pentru sinistrații ucraineni care năvălesc disperați în România?! NU, Marcelu pesedeului, sluga credincioasă a lui Moloh, are și el osânza groasă și mațul plin, așa că stă liniștit și-i admiră pe amărâții cu inimă, care-și oferă puținul pe care-l mai au celor mai amărâți decât ei! Plus că Ciolacu sereiului are și el o căruță de bani – leafă de la popor, iar nevastă-sa, o brutărie în Buzău - firma Lucia Com 94 S.R.L., cu obiect principal de activitate – „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”, și gologani pe măsură, plus viloace și alte acareturi! Ați auzit, cumva, că vreunul dintre ticăloșii ăștia să fi deschis vreo linie pentru donații?! NU!

Da’ Prostănacul de la NATO, cumva, găzduiește și el niște amărâți de refugiați?! Aoleooo, am uitat: Prostănacul ani de zile n-a avut hogeac personal, Prostănacul a sălășuit ani de zile, moca, în vilele RAAPPS, chiar și când funcția nu-i mai dădea dreptul! Recunosc, nu mai știu dacă și-a făcut, măcar acum, spre bătrânețe, o căsuță! Cine știe, poate s-or fi îndurat rudele Margaretei Costea, soacră-sa, să-i dea una!

Prostănacul, dacă nu ar fi un nesimțit care țopăie precum saltimbancul pe la toate haznalele tv, ar propune lu’ NATO să organizeze un pod aerian pentru aprovizionarea urgentă a Ucrainei cu alimente, medicamente de primă necesitate, haine etc, din stocurile OTAN. Prostănacul știe, precum și porcii din conducerea Țării, că economia Românei e la pământ, românii simpli se îndreaptă către sărăcie cruntă, dar nici în dos nu-l doare!

Iar ceilalți trădători, pe care nu-i mai amintesc aici, dintr-o silă imensă, sunt la fel: trădători, briganzi patentați, nesimțiți ordinari stipendiați din greu de poporul român!

Cât despre paraziții din haznalele media – tv, presă scrisă, site-uri, plătiți cu gologani mulți de la Guvern să mănânce rahat diversionist-propagandistic, sunt la fel precum porcii pe care-i slujesc cu sârg dement! Ați auzit sau ați văzut vreo campanie media de strângere de ajutoare pentru refugiații ucraineni, vreun „teledon”, vreun cont în care să se strângă bani pentru sinistrații războiului?! NU.

P.S. Am scris acest pamflet – cu sufletul plin de furie, de scârbă imensă și de deznădejde cumplită – doar pentru mine, pentru a nu lăsa veninul, mizeria, să-mi inunde partea de credință pe care mi-au dat-o Dumnezeu și părinții. Ca atare, nu mă interesează vreo apreciere, de nici un fel, nici de la prieteni, nici de la adversari! Știu că sunteți, cu extrem de puține excepții, plini de frici, înspăimântați și manipulați profesionist! Somn ușor!