ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


01 OCTOMBRIE 2021: „Astăzi, din păcate, statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii.”

29 IANUARIE 2021: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut vineri, 29 ianuarie a.c., o declarație de presă, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”. Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă: Bună ziua! O zi foarte tristă astăzi, cu tragedia care s-a întâmplat aici în această dimineață. Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău, transmit condoleanțe familiilor îndoliate. (...) Este foarte clar că trebuie rapid trase niște concluzii și venit cu soluții. Situația se repetă cumva. Am avut, nu demult, o tragedie la Piatra Neamț, avem acum aici, la „Balș”, această tragedie, au fost incendii mai mici la alte spitale și, cu siguranță, motivele sunt diverse (...) Însă, după părerea mea, problema este mult mai amplă. După părerea mea, aici avem de-a face cu probleme structurale în spitalele din România și am solicitat noului ministru al Sănătății – și la discuția pe care am avut-o acum câteva săptămâni, și astăzi din nou – să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru întregul sistem de sănătate din România și aștept cât de curând primele idei, pentru a putea demara această reformă.”

09 MARTIE 2021: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut marți, 9 martie 2021, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă. Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă: Bună ziua!Am avut mai multe discuții în aceste zile cu Prim-ministrul și cu membri ai Guvernului despre prioritățile noastre și despre investițiile care trebuie începute. Am discutat, astfel, despre investiții în spitale, dotarea spitalelor, pentru a oferi condiții mult mai bune în spitalele noastre pacienților noștri.”

Lasă-ne mai repede, nu te mai întoarce în România, spre binele tău dar mai ales spre binele nostru! Ia-ți schiurile, racheta de tenis, crosele și cară-te la golf! Schnell!

Începe! Doar cu Dumnezeu înainte!

"... Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua, De lucrul ce umblă în întuneric, de molima și de diavolul ce bântuie întru amiază...” – Psalmul 90 –

De acum, începe lupta pentru Dumnezeu și Țară, pentru viață și libertate! Doar în mâinile lui Dumnezeu și în credință stau viața și libertatea voastră și a urmașilor voștri. Numai de voi depinde să nu vă ajungă copiii sclavii sceleraților!

Va fi greu, foarte greu, singuri, doar cu Dumnezeu! Nu așteptați ajutor de la nimeni, pentru că nu mai are cine să vă ajute! Nu vă gândiți, cumva, la politicieni: ei, cu puține și notabile excepții, nu sunt deloc interesați de Țară și, în nici un caz, de viața voastră! Scelerații sunt bine pregătiți, au trupe numeroase de mutanți, foarte bine echipați și dotați cu arme și mijloace extrem de sofisticate. Trupele de mutanți sunt antrenate să vă pună rapid genunchiul în piept și bocancul pe față. Spitalele românești sunt și mai amărâte decât anul trecut, în schimb satrapii au cheltuit sume enorme pe armament pentru intervenție la manifestări și pentru stoparea revoltelor: arme, muniție, bastoane de cauciuc, gaze lacrimogene etc. În cadrul trupelor de mutanți de la Interne, Apărare, SPP și SRI au diviziuni speciale de mercenari pentru lupta împotriva "maselor”: de la operațiuni de diversiune (inclusiv psihologice) până la lunetiști extrem de performanți. Scelerații pot fi învinși, dar trebuie mult curaj și solidaritate!

Cu Dumnezeu înainte!