ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La conferința medicilor de la Palatul Parlamentului, din 10 februarie 2023, doamna Adriana Nuțu povestește despre fratele ei, mort datorită tratamentului anticovid cu kaletra primit în spital.

Transcriere înregistrare:
Aurelian Popa: Avem în sală o persoană care dorește să ne relateze povestea dînsei. Că nu doar vaccinurile au avut efecte adverse ci și kaletra. Vă este cunoscut acest cuvînt, kaletra? Doamna Adriana Nuțu. O să o rog să apese pe microfon și să ne spună povestea.

Adriana Nuțu: Mulțumesc și eu.

Aurelian Popa: Mai aproape de microfon.

[Fratele meu s-a prezentat la spital pentru evaluarea afecțiunii sale hepatice. Nu avea simptoame de covid dar a ieșit pozitiv la testul PCR]

Adriana Nuțu: Mulțumesc și eu pentru invitație și doresc să precizez, să menționez faptul că experiența mea practic confirmă ceea ce s-a spus în această conferință de către domnii și doamnele doctori, în special de către domnul Cacovean, domnul Constantinescu, domnul Baciu. Dar și de ceilalți.

Fratele meu a fost internat, era supravegheat pentru afecțiunea sa hepatică, la Institutul Clinic Fundeni, unde s-a prezentat pentru evaluare pe data de 8 noiembrie 2020. Iar rezultatul testului PCR a ieșit pozitiv în condițiile în care nu avea nici un simptom covid. Practic acest rezultat a reprezentat condamnarea lui la moarte.

[A fost transferat la spitalul Malaxa (suport covid). Nu mi s-a dat voie să-l vizitez. Vorbind cu el observam că starea lui s-a deteriorat]

Ulterior a fost transferat la spitalul clinic Malaxa, unde nu a fost informat despre ce tratament i se administrează. De cîte ori l-am întrebat nu știam, era singur în salon. Am solicitat să-l vizitez în calitate de aparținător direct. Nu mi s-a permis niciodată. Timp de 2 săptămîni mi s-a spus că starea lui este stabilă, în condițiile în care vedeam că se deteriorează starea lui, vorbind cu el. Mi-a spus la 3 zile de la internare, 4 zile de la internare, că are diabet. După aia mi s-a adus la cunoștiință că are număr foarte redus de trombocite. La internare, doresc să precizez că trombocitele erau un picuț sub limita normală iar limfocitele erau în limite normale, iar (de la) afecțiunea lui hepatică erau celelalte rezultate rele, să zicem așa. Iar nu avea nici un simptom covid.

[Doctorul mi-a spus că ficatul fratelui nu mai funcționează. Apoi a decedat. Am aflat că fusese tratat cu kaletra]

După 2 săptămîni, brusc doctorul mă informează că ficatul lui nu mai funcționează. Cu toate insistențele mele (neînțelegibil) permis, iar (neînțelegibil) a decedat. Ulterior, făcînd cercetări, întrebînd de ce, ce s-a întîmplat în perioada asta, neștiind ce tratament a luat, i-a fost administrat, am primit documentele medicale de la spital și am aflat, spre surprinderea mea, că a fost tratat cu kaletra, în condițiile în care anterior se cunoștea, și au fost numeroase discuți la televizor, în presă, peste tot, că acest medicament, kaletra, este ineficient și în plus este extrem de toxic hepatic. Plus, toate celelalte. A avut și efectele adverse de care se spune: grețuri, diaree și dureri abdominale și așa mai departe.

[În prospectul kaletra spune că nu se administrează celor cu insuficiență hepatică. Medicii spun că au aplicat protocolul. Ministerul spune că protocolul era doar o recomandare]

Iar acum Ministerul Sănătății  pe data de 12 ianuarie 2022, spune că acest medicament kaletra poate pune viața în pericol. Deci, să dai kaletra unui pacient cu afecțiuni hepatice în condițiile în care în prospect se spune foarte clar – nu se administrează celor cu insuficiență hepatică severă. Iar medicii spun – ei au aplicat protocolul. Ăsta a fost protocolul, ei ăsta l-au aplicat.

La solicitarea mea Ministerul Sănătății spune clar că este doar o recomandare și nu este obligatoriu protocolul de tratament covid și reprezintă doar un sprijin pentru deciziile comisiilor de politică ale medicamentului din cadrul unităților sanitare. Deci, pe scurt, asta este.

Mai voiam să precizez că eu am fost singurul contact direct cu pacientul. Fratele meu lucra. Era singur în birou, nu avea cum să ia legătura cu altcineva. Eu făceam toate cumpărăturile, eram în permanent contsact cu partenerul meu. Partenerul meu a ieșit, de 2 ori s-a testat și a ieșit negativ la testul covid, însă, vedeți, rezultatul unui test adus la mutarea lui de la institutul Fundeni la un spital covid și la decesul lui prin tratament neadecvat. Mulțumesc.

Aurelian Popa: Mulțumim doamna Adriana Nuțu. Deci se vede că și protocolul și medicația asociată lui au produs tragedii în țara aceasta. Despre asta s-a cam utiat acum că discutăm despre efecte indezirabile postvaccinare. Pentru toți cei care doresc să raporteze astfel de efecte nu uitați că există, chiar și pentru pacienți, pentru rudele pacienților care au suferit astfel de probleme, o adresă, covid19.anm.ro, unde puteți intra și puteți raporta. Covid unu nouă, ANM, de la Agenția Națională a Medicamentului, punct ro.

 

De la aceeași conferință am mai prezentat:

Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean: Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Carmen Oțelea. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)
Marius Mioc: Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)
Dr. Geanina Hagimă: Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
Dr. Dragoș Dinulescu: Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)
Dr. Sorin Muncaciu (deputat AUR): Pentru a se aproba vaccinul s-a desființat comitetul pentru siguranță al Agenției pentru Alimente și Medicamente din SUA. În viitor vaccinurile cu ARN mesager vor fi aprobate fără studii de toxicitate și eficiență (video)
Dr. Damian Baciu: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)
Dr. Alexandru Paul: „Avem de a face cu malpraxis de sistem” (video)
Ioana Coman. Efect advers postvaccinare (video)
Aurelia Druțu. Mamă moartă în spital, test PCR negativ dar trecută la covid (video)
Doina Murgociu povestește despre fiul ei Eduard Valentin Gherebe mort după vaccin anticovid. Bianca Volosciuc: Din 1979 OMS a reproiectat lista de codificare a bolilor și a eliminat posibilitatea de a se trece pe certificate moarte datorată vaccinării (video)

 

Mai citește:
Conferință a medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Amenințări ale Colegiului Medicilor (video)
Vox populi. Reacțiile de pe facebook la cererea Colegiului Medicilor de a pedepsi medicii care au participat la conferința de la Palatul Parlamentului
Cum miliardele de dolari consacrate luptei cu covidul au făcut spitalele să prioritizeze tratamente care au omorît mai degrabă decît au vindecat pacienți
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video)
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews