ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Războiul din Ucraina poate duce la o devastatoare problemă a tuberculozei, atrage atenția Anthony Fauci” este titlul unui articol apărut în 5 martie 2022 în „The Telegraf”.

Aflăm din articol că în Ucraina se înregistrau în jur de 30000 de cazuri de tuberculoză anual, și în multe cazuri e vorba de o variantă rezistentă la antibiotice. Tuberculoza omoară în jur de 1,5 milioane de oameni anual.

Odată cu războiul sute de mii de refugiați ucraineni au ajuns în alte țări, unde, dacă sînt tuberculoși, pot răspîndi boala.

Amintesc că încă de anul trecut domnul Sucharit Bhakdi a manifestat o îngrijorare asemănătoare cu privire la posibila creștere a îmbolnăvirilor de tuberculoză. Am publicat în decembrie 2021 intervenția acestuia: Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea”. Domnul Bhakdi avea însă o altă explicație cu privire la motivele pentru care numărul morților de tuberculoză ar putea să crească: anume, că vacsinarea antic0vid distruge imunitatea naturală a organismului și anume asta va duce la creșterea numărului de îmbolnăviri cu diferiți agenți infecțioși, tuberculoza fiind nominalizată printre aceștia. Pe vremea cînd Bhakdi spunea lucrurile acestea nu exista război în Ucraina. Creștere a numărului de morți de tuberculoză însă deja exista, căci, cum scrie și în articolul din „The Telegraf” pe care l-am citat mai sus, după ce din 2005 încoace numărul morților de tuberculoză era în continuă scădere, anul trecut tendința s-a inversat și s-a înregistrat o creștere a numărului de morți de această boală. VIDEO:


Iată un fragment din ce spunea atunci Sucharit Bhakdi: „Sînt atîția alți agenți infecțioși primejdioși care „dorm” în trupurile a miliarde de oameni  din toată lumea. Primul e tuberculoza. Știți că și eu am în trupul meu bacteria tuberculozei, dar o țin sub control cu ajutorul limfocitelor, în ganglionii mei limfatici? Dacă eu îmi omor limfocitele, fiindcă ar urma să fie omorîte de alte limfocite fiindcă produc această proteină blestemată, apărarea mea împotriva tuberculozei se va prăbuși. Există altă boală larg răspîndită în lume, toxoplasmoza. Răspîndită mai ales în zona Mediteranei. Și dacă toxoplasmoza se dezlănțuie, să ne ajute Dumnezeu! Dar să ne ajute Dumnezeu dacă se dezlănțuie tuberculoza! Aceasta a fost într-o vreme cel mai mare ucigaș al omenirii. Așadar, cu luni în urmă, doctorii de la (organizația) „Etica c0vid” am scris un eseu, pe care-l puteți verifica – „Vacsinuri și zona zoster, ce ne spune asta?”. Și am scris în acel eseu că ne temem că vor exploda infecțiile latente cu virusuri și bacterii precum tuberculoza. Acum, cînd vor exploda? Nimeni nu știe. Tuberculoza e înceată, îi trebuie timp să se manifeste. Această bacterie e foarte înceată. Acum 2 zile am primit o scrisoare de la colegii de aici din Germania. Și ei mi-au scris: ciudat, am văzut o femeie care avea simptoame la burtă pe care nu le putem explica. N-am mai văzut așa ceva și nu știm ce avea. Avea febră, dureri și suferea. Dar după vreo 2 săptămîni de investigații am găsit că avea tuberculoză care se reactivase în toată zona burții. Și ea se luptă pentru viața ei chiar acum în timp ce noi vorbim între noi. Fiindcă tuberculoza e foarte greu de tratat, mai ales dacă e multirezistentă, cum este în multe cazuri. Eu prezic, deja noi am prezis, că datorită acestei blestemate vacsinări vor crește în toată lumea cazurile de tuberculoză, mai ales în acele țări în care bacteria tuberculozei stă în stare latentă în trupurile oamenilor. Acestea sînt India, Africa, întreaga Asie. Din păcate nu și printre politicienii europeni care s-au vaccinat fiindcă atunci ei ar fi văzut ce înseamnă să mori de tuberculoză. Devin emoționat, fiindcă poporul meu, tailandejii [Bhakdi e de obîrșie tailandeză] sînt țintiți. Și oamenii din India devin țintă, iar eu am și obîrșii indiene. Și vă spun, nu întrebați dacă efectele vor apărea în răstimp scurt, mediu sau lung. Tuberculoza te omoară pe termen lung, așa cum, apropo, o fac și tumorile. trebuie să știți cu toții că acum este o explozie de cazuri de cancere și tumori printre cei vacsinați. pe care nimeni n-o înțelege”.

Deci iată doi savanți care vorbesc că ne așteaptă „devastatoarea problemă a tuberculozei”. Motivele pentru care consideră aceștia că va apărea problema sînt diferite: Anthony Fauci vorbește de ucraineni și de războiul din Ucraina, Sucharit Bhakdi vorbește de vacsinarea extinsă antic0vid.

Doar de un lucru putem fi siguri: industria farmaceutică va ieși în cîștig. Sînt bani frumoși de cîștigat și din tuberculoză!