ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Vernon Coleman este unul dintre medicii care au contestat printre primii narațiunea oficială în problema covid. Ca urmare, a fost supus cenzurii și hărțuirii. Pe saitul său a publicat un articol (linc) în care explică ce înseamnă să fii cenzurat după ce ai deranjat interesele mafiei medicale. Tălmăcesc articolul și pentru cititorii acestui site.

Ce înseamnă cu adevărat să fii cenzurat

De cînd am început să răspîndesc adevărul despre înșelăciunea covid, cu doi ani în urmă, viața și cariera mea au fost distruse. Iată ce s-a întîmplat. Și, rețineți, tot ce am făcut a fost să răspîndesc adevărul.

Am fost interzis din toate mijloacele de informare în masă. Obișnuiam să scriu articole pentru presă națională din toată lumea și să fac programe pentru emisiuni TV și stații de radio. Acum presa, televiziunile și radiourile doar mă abuzează, mă etichetează și mint despre mine. Redactori pe care-i cunoșteam de ani de zile mă ignoră complet fiindcă sînt prea speriați ca să folosească munca mea și, bănuiesc, le este prea rușine să spună din ce motiv.

S-a mințit despre mine pe Wikipedia și Google (care au hotărît că sînt o persoană discreditată și un teoretician al conspirației pentru că aveau obiecții la adevărurile pe care le publicam).

Am fost interzis pe Facebook (n-am fost acceptat niciodată să mă înscriu aici – au spus că aș fi o amenințare pentru comunitatea Facebook).

Am fost interzis pe Twitter (n-am fost acceptat niciodată să mă înscriu)

Am fost interzis pe Linkedin (am fost eliminat de pe platformă pentru că am spus adevărul).

Am fost interzis pe Youtube (am fost eliminat pentru că am spus adevărul – niciodată nu mi-au arătat că aș fi făcut ceva greșit. Ciudat că am fost eliminat de pe Youtube la aproximativ un an de cînd pusesem ultima mea filmare despre covid pe acel sait). Youtube mi-a interzis chiar și să accesez saitul lor.

Am fost interzis pe Smashwords și alte platforme de publicare pe internet. (Am fost interzis fiindcă am spus adevărul și cărțile electronice pe care le publicaseră pur și simplu au dispărut complet).

Toate cărțile mele au fost interzise în China (unde erau printre cele mai vîndute cărți)

Toate cărțile mele au dispărut în Germania (unde erau printre cele mai vîndute cărți)

Am fost eliminat din Societatea Regală de Arte deoarece unii dintre membrii nu erau de acord cu adevărurile pe care le spusesem sau pentru faptul că am fost atacat în emisiunea părtinitoare a BBC „Panorama”. N-am fost invitat să mă apăr la emisiune deoarece BBC se laudă că nu va da timp de emisie celor care pun la îndoială vaccinarea „indiferent dacă au sau nu dreptate”. A mă critica pe mine fiindcă am fost diabolizat la „Panorama” este ca și cînd ai critica pe cineva că a fost lovit de trăsnet sau că a fost pălmuit.

Mi s-a interzis să cumpăr reclame pentru cărțile mele (de către toți cu excepția ziarului „The Light”).

Canale false cu numele meu au apărut pe rețele de socializare (de pildă Telegram, care n-a eliminat falsul deși am protestat de mai multe ori).

În fiecare lună sînt vreo 3000 de încercări de a pirata / distruge saitul meu http://www.vernoncoleman.com (care în mod regulat este blocat) și în fiecare lună sînt vreo 3000 de încercări de a pirata / distruge saitul meu http://www.vernoncoleman.org

Saiturile mele sînt ascunse de motoarele de căutare pe internet. Cenzura locală a dus la o scădere abruptă a numărului de vizitatori din unele țări.

Cu mai multe luni în urmă, lui Muhammad Butt, creatorul BrandNewTube (unde se mai găsesc ce a mai rămas din videoclipurile mele) i s-a spus să mă oprească să mai fac videoclipuri sau BrandNewTube va fi închis. Cu curaj, Muhammad a ignorat amenințarea și a mutat platforma în afara Marii Britanii pentru a evita autoritățile britanice.

Din nefericire, platformele au devenit un teren prielnic pentru atacuri ponegritoare, injurioase și inexacte. Deși dezactivez secțiunea „comentarii”, alții care îmi copiază videoclipurile lasă comentariile activate – oferind astfel o platformă pentru agresori. (O persoană a amenințat că mă va ucide, ceea ce a fost fermecător).

Zeci de verificatori auto-numiți din întreaga lume au mințit despre mine și m-au acuzat că răspîndesc informații greșite. De fapt, am făcut peste 300 de videoclipuri și am scris aproximativ 1000 de articole despre covid și nimeni nu a găsit încă erori de fapt – sau greșeli în prezicerile mele.

Asta înseamnă cu adevărat a fi interzis. S-a făcut asta pentru a mă reduce la tăcere și pentru a mă împiedica să ajung la oameni, dar și pentru a mă demoraliza și pentru a descuraja alți medici să vorbească.

Privind obiectiv, mi-am petrecut ultimii doi ani ai vieții distrugîndu-mi sistematic cariera și sănătatea. Conspiratorii mi-au șters trecutul, mi-au tocat prezentul și mi-au distrus viitorul.

În plus de asta, sînt în mod regulat abuzat și ponegrit de utilizatorii rețelelor de socializare care născocesc minciuni cu un entuziasm vicios care mă face să bănuiesc că măcar unii dintre ei sînt membri ai Brigăzii 77. Mulți par să nu aibă nicio calificare medicală sau științifică, dar consideră că orgoliul este o alternativă decentă la cunoaștere și experiență. Ah, și am primit o amenințare cu darea în judecată. (N-ai crede de unde a venit!).

Cînd am realizat videoclipul „Cînd vor închide internetul?” pe 30 iunie 2021, saiturile mele primeau între 1750 și 2000 de încercări de hacking în fiecare lună. Astăzi, acest număr a crescut masiv – o mare parte din hacking-uri provenind de la departamentele guvernamentale din întreaga lume.

Mă tem că internetul „liber” nu va mai dura mult. Saiturile web vor fi eliminate în masă dacă sînt folosite pentru a chestiona conspiratorii. Tot ce va mai rămîne va fi YouTube, cu o colecție de creatori de videoclipuri cu venituri mari, urmînd blînd linia partidului și fiind bine răsplătiți pentru susținerea conspiratorilor.