ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată ce scria în 27 octombrie 2021 soția răposatului rapper Nosfe:

„Și ca să închei, părerea mea despre vaccin, și nu despre oamenii vaccinați/nevaccinați este următoarea: vrem/nu vrem, ne e frică/nu ne e frică, trebuie/nu trebuie etc, îl va face toată lumea, până la ultimul sugar!

Și cu cât se înțelege asta mai repede, și cu cât acceptăm asta mai în liniște cu noi, cu atât o să ne putem permite să pretindem să revenim la o viață oarecum asemănătoare cu cea de care ne este atât de dor!

Așa că, dragii mei, faceți pace cu voi în primul rând, dacă v-ați vaccinat nu vă mai fie frică de moarte și de covid pentru că ați ales această cale tocmai ca să evitați formele grave ale acestei boli care pot avea consecințe tragice, dacă nu v-ați vaccinat, mai cântăriți o dată în adâncul sufletului vostru și găsiți răspunsul la întreabarea "oare să mă vaccinez?” singuri!

Informațiile vor fi aceleași, și pro și contra, nu se vor termina niciodată! Nu transformați această luptă într-o mândrie personală, într-un conflict și mai mare decât este deja!

Și-așa, s-au pierdut prietenii, joburi, bani, familii etc și poate pe unele dintre ele nu le veți mai recăpăta niciodată!

Dar da, tot părerea mea este că această decizie ar fi trebuit să ne aparțină 100%, dar din păcate, ca multe altele, nici asta nu este pe deplin a noastră! Și acum, să fim sinceri, libertatea de alegere este un lucru utopic! În 99% din cazuri, atunci când este implicată întreaga societate, ba mai mult, în cazul de față întreaga populație a globului, decizia nu mai cade pe umerii individului!

Decizia este luată de știință, de economie, de media și nu de nea Gigi de la Vadu Lat și nici de Dna director de la Oracle (puteți înlocui cu orice altă multinațională existentă)!”

Sursa: http://sotiedeartist.ro/to-vaccine-or-not-to-vaccine/

Citiți și Rapper-ul Darius Vlad Crețan, zis Nosfe, a murit subit de infarct la ora 3. Avea 37 de ani. Parchetul a deschis încă un dosar penal