ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continui prezentarea conferinței medicilor de la Palatul Parlamentului cu prezentarea unei intervenții a doctorului Alexandru Paul, care a publicat și o carte despre problema covid – „Vaccinarea anticovid. Verdict: crimă”. Filmarea a fost făcută de Aurelian Popa. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat subtitluri.

Transcriere înregistrare:

Transcriere înregistrare:

Aurelian Popa: O să vă rog să ne spuneți cîteva cuvinte despre pandemie și viziunea dumneavoastră despre pandemie. Vorbiți liber, vă rog.

[Avem de a face cu un malpraxis de sistem]

Alexandru Paul: Sînt profesorul doctor Paul Alexandru, prezent la conferință despre medicina politizată, care a avut prezență puternică în perioada pandemiei 2020-2022. Încă și astăzi s-ar părea că e valabilă această chestiune. Deși pandemia a trecut, practic în domeniul medical continuă prin aceea că sînt împotmolite cercetările și încercările de a afla diferitele situații patologice postvaccinale, pe de o parte și soluționarea diferitelor cazuri de malpraxis practicate în perioada de pandemie, cînd orice bolnav de boli banale, internat în perioada 2020-2021, erau catalogate drept cu covid. De fapt persoane internate pentru boli banale, dar au plecat de acolo ori bolnavi de covid ori morți de covid. Aspectele astea reprezintă la ora actuală cauze care fac obiectul multor dosare penale. Aicea nu avem de a face de malpraxis a unui medic, avem de a face de un malpraxis de sistem. Întreg sistemul este de vină, gestionat de guvernul României la vremea respectivă, cum e și astăzi. Și la vremea respectivă și guvernul este de vină pentru că efectiv n-a mai urmărit interesul național și al cetățeanului, a urmărit interesele unor structuri suprastatale, cum prea bine au fost subliniate aceste aspecte în această conferință ce are loc în Parlamentul României sub egida… Îs nevoit să spun și să-i felicit totodată pentru inițiativă și pentru organizare și curajul de a se aduna la masă și de a se arăta ce anume au fost greșeli în perioada pandemiei, ce trebuiește corectat și ce trebuie făcut pe viitor să nu mai admitem ca omul și masa populară să devină obiect de experiment peste voia individului, peste voia maselor, peste voia familiei. Acuma, eu-s nevoit să întrerup… Da? Ca să nu se interpună cu… Nu? Bun, foarte bine.

[Prima lucrare din lume care abordează exhaustiv covidul]

E bine venită invitația de a vă prezenta prima lucrare în domeniu. Prima, prima din lume. Exhaustiv. Abordare exhaustivă despre virusul covid, despre boala covid-19 și despre vaccinări. Mai ales despre efectele postvaccinale. Toate aspectele care au fost interzise în perioada interbelică, pardon, în perioada intrapandemică, și care au fost interzise, am spus, sînt arătate aici cu lux de amănunte. Mă refer doar la aspectul științific al virusului SARS-CoV-2, la covid. Tratamente, simptomatologii, interdicții de necropsie sau autopsie, cum se numește, protocoale semnate care primau înaintea independenței profesionale a medicului și mai ales despre vaccin și efectele nefaste postvaccinale.

[După 10-15 ani vom afla efectele nefaste la copiii concepuți în perioada de 3 săptămîni după vaccinarea părinților]

Care sînt cumplite și care, ele, efectele nefaste, se văd acum. Și se vor mai vedea în continuare mai ales la copiii care au fost concepuți, de către el și ea, soț-soție, cînd soții s-au vaccinat și în perioada de 3 săptămîni de la vaccinare au procreat. Această generație de copii va trebui să aștepte 10-12-15 ani să putem constata dacă într-adevăr proteina spike impregnată în spermatozoid, pe de o parte, și în ovul, pe de cealaltă parte, și împreună au format oul-zigot și produsul de concepție care crește odată cu proteina spike. Să vedem ce se întîmplă cu astfel de copii care, atenție, au fost concepuți de către mamă și tată cînd aceștia erau vaccinați și pînă să se instituie sistemul imunitar, care ia 3 săptămîni. Apectele astea sînt foarte importante și în limbajul de specialitate ia denumirea de euristică patogenică. Deci euristica patogenică postvaccinală provocată de proteina spike. Asta este partea criminală, partea îngrozitoare. Și nu putem afla despre așa ceva decît după un timp.

Însă cei care s-au vaccinat rămîn cu sechele. Nu toți. Cei care au predestinație spre a fi sensibili la astfel de vaccinuri lipsite de logică. Predestinare determinată genetic. Unii sînt rezistenți, alții nu. Unii fac gripă, alții nu fac gripă. Unii fac tuberculoză, alții nu fac tuberculoză. Asta este.

[Verdictul „crimă” l-a dat epidemiologul Sucharit Bhakdi]

Deci, Paul Alexandru – Vaccinarea anticovid – verdict: crimă! Verdict pe care nu eu îl dau ci epidemiologul și imunologul Sucharit Bhakdi. Încă de mai mult timp, încă din perioada intrapandemică. În format A5, după cum se vede, 700 de pagini, 900 de grame, 200 lei, condiții de tehnoredactare foarte bune, color absolut totul. Într-un limbaj accesibil, și, repet, într-o abordare strict științifico-medicală și nicidecum prozelită sau…

Bărbat: Pot să iau și eu una? Se vinde?

Alexandru Paul: Da.

Vedeți mai multe articole pe această temă pe Blogul lui Marius Mioc și ActiveNews.

 
De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja:
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Geanina Hagimă, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
Dr. Dragoș Dinulescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)
Marius Mioc, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)
Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)