ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Schwab, conducătorul Forumului Economic Mondial, se laudă că a infiltrat guverne în întreaga lume. Mulți dintre conducătorii politici ai multor țări au urmat școala de tineri conducători politici mondiali organizată de Forumul Economic Mondial. Printre cei cu care Schwab se laudă sînt cancelara Germaniei, Angela Merkel, președintele rus Vladimir Putin, prim-ministrul canadian Justin Trudeau, președintele Argentinei și președintele Franței (Emmanuel Macron). Legat de guvernul canadian, Schwab spune că jumătate sau chiar mai mult de jumătate dintre membri provin tot din școala de conducători politici a Forumul Economic Mondial.

Transcriere înregistrare:

Klaus Schwab: Trebuie să spun că atunci cînd am pomenit nume precum doamna Merkel, chiar și Vladimir Putin și alții, cu toții au fost tineri conducători mondiali ai Forumului Economic Mondial. Dar de ceea ce sîntem foarte mîndri acum este generația tînără, precum prim-ministrul [Canadei] Trudeau, președintele Argentinei și alții. Așa că pătrundem în guverne. Ieri am fost la o recepție a prim-ministrului Trudeau și aș ști că jumătate sau chiar mai mult de jumătate din acest guvern sînt de fapt din grupul nostru de conducători tineri.

Interlocutor: Iar acest lucru e valabil și în Argentina.

Klaus Schwab: Este adevărat în Argentina, și este adevărat acum în Franța, unde președinte este un tînăr conducător mondial.

Mai citește:
– Avocatul Reiner Fuellmich despre procesul legat de escrocheria covid (video)

Sursa: MariusMioc.Wordpress.com