ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De pe saitul englez off-guardian am mai prezentat aici niște articole:



Prezint acum un alt articol de pe acest sait (linc), scris de Catte Black. 

Refuză TOATE narațiunile fricii

Cum lupta pentru adevăr și libertate se întețește trebuie să fim atenți la mesajele amestecate și la exprimările care ne fac să cedăm argumente importante.

Trebuie să ne concentrăm pe cîteva puncte principale în tot ceea ce susținem, indiferent că e în fața prietenilor, familiei ori lumii largi.

1. Pandemia este FALSĂ. Nu exagerată ori exploatată oportunistic, ci FALSĂ.

2. Testele PCR nu sînt bune pentru a diagnostica infecția astfel încît testările fără sfîrșit sînt doar înșelătorii pentru făcut bani și „cazurile” (care rezultă din ele) sînt fără semnificație.

3. Cele mai multe diagnostice de c0vid sînt doar răceli sau gripe plus un test PCR care n-are nici o semnificație și 99,9% dintre oamenii care „au luat virusul” ori li se zice că l-au luat nu vor avea probleme, iar cei care mor cu el vor fi aproape toți foarte bătrîni și bolnavi și deja erau pe moarte dintr-un alt motiv. Exact ca înainte de 2020 cînd c0vid era doar gripă ori pneumonie.

4. Vacsinul e total fără rost, nu are eficacitate și te poate răni sau omorî.

5. Supunerea ta nu va duce niciodată la încetarea restricțiilor. Numai rezistența poate face asta.

Cum am spus într-un articol recent tindem să uităm aceste fapte importante și începem să acceptăm părti ale narațiunii oficiale fără să ne dăm seama. Cei care ne vînd această înșelătorie sînt foarte buni în a promova noi povestiri care în mod superficial par să ajute cauza noastră dar la o privire mai atentă doar promovează pornografia fricii pe ușa din spate. Fi precaut la orice povestire din mijloacele principale de informare în masă, ori chiar din cale „alternative”, care promovează povestea unui virus ucigaș, pe orice cale.

Includ aici toate poveștile despre virusul scăpat din laboratorul din Wuhan, orice pretinsă cercetare despre „cîștigarea unei funcționalități” (la viruși), răspîndirea proteinei spike (țepoase), infecțiile postvacsinare, supervirusul creat de vacsinare și chiar și pretențiile că ivermectina și hidroclorochina pot „vindeca c0vid”.

Toate aceste povești, indiferent dacă conțin grăunțe de adevăr ori sînt complet imaginare, și indiferent dacă sînt promovate cu onestitate, toate lucrează spre același scop – să te convingă că există un virus nou ucigaș, fie cu obîrșie naturală, fie creat în laborator ori în trupurile celor vacsinați.

Chiar promovate cu bună credință toate slujesc scopului de a promova frica, restricțiile și controlul.

Celor care crează aceste narațiuni nu le pasă cum ai ajuns să fii înfricoșat. Nu le pasă care nuanță de infecție te-a adus aici. Ei vor doar ca tu să fii înfricoșat de un virus vag îngrozitor și de oamenii care ar putea să-l poarte.

Deci, dacă o narațiune anume te îndreaptă spre Vîrful Frică, oprește-te și gîndește-te înainte de a ajunge acolo.

Amintește-ți că pandemia e o minciună, că testele PCR nu pot diagnostica o infecție activă și că 96% dintre oamenii care au murit „cu c0vid” erau deja foarte bătrîni și/sau pe moarte din alte motive cînd li s-a făcut un test PCR fără valoare științifică și au devenit parte dintr-o statistică fără valoare.

Restul – orice încearcă să te ducă înapoi la povestea „virusului ucigaș”, e doar diversiune deșteaptă.

Să nu sfîrșești urcînd spre Vîrful Frică țipînd despre virus sau despre variante ori despre nemaipomenitul carcalac ucigaș care rezistă la vacsinare. Acolo te vor. Îngrozit, ineficace și rob al fricii.

Fii ferm pe poziție. Păstrează-ți mintea limpede. Acordă atenție doar mesajelor care contează.

Nu e trebuie să-ți fie frică de nimic în afara celor care împrăștie frica, reformele lor sociale de „mare resetare” și uleiul lor de șarpe experimental, leac complet fără rost.