ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De multă vreme am atras atenția, pe blogul meu, că în lume există o mulțime de viruși și bacterii, nu toate descoperite încă, iar industria farmaceutică și alte grupuri interesate pot, dacă e nevoie, în fiecare an să găsească un virus ori bacterie nouă cu care să bage spaima în populație.

În septembrie 2020, la un protest în centrul Timișorii (linc), explicam tactica firmelor farmaceutice: „Tactica lor de marketing e să creeze panică în populație. Că dacă îi spui unui om vezi că poți să mori, omul se sperie, atunci dă bani… nu se mai uită la niște lei în plus sau în minus că dacă moare nu îi mai folosesc la nimica banii… Chestia asta au făcut, exact ca și cu covidul, cu mai puțin suces, în trecut. În 2009 au avut gripa porcină. Au avut în trecut cu gripa aviară. Crează isterie. Au creat același tip de propagandă, dar nu cu atîta succes ca acuma în 2019”. Iar în iulie 2021, la un protest în centrul Timișorii (Corupția din sistemul medical și vacsinarea – video – linc), explicam: „Aceste firme farmaceutice deja de ani de zile au adoptat (…) această strategie de afaceri, de a crea panică în populație ca să-și vîndă produsele. (…) Au demult planul ăsta, că o vacsinare obligatorie înseamnă niște bani siguri care le vin permanent de la guverne. Pentru că să convingi fiecare om în parte este mai complicat. Așa convingi guvernul și guvernul să-i oblige pe cetățeni. E mult mai simplu, mai ales că în guvern poți să-i mituiești, ca să-i convingi prin mituire, poți să-ți infiltrezi, în comisii medicale din astea sînt oameni ai firmelor farmaceutice, sponsorizați”.

Despre înșelătoriile cu pandemii de dinainte de c0vid, vedeți:
– C0r0navirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa

Schema aceasta care s-a dovedit atît de bănoasă, va fi repetată, dacă nu vom lua măsuri de pedepsire a celor vinovați, explicam într-o discuție în limba engleză: How and why the c0vid scam started and developed (video – linc). Vaccinarea în masă a populației se va extinde tot mai mult, fără nici o legătură cu situația medicală reală. Se cîștigă prea mulți bani din asta, sînt prea multe grupuri de interese implicate care au corupt organismele medicale și politice. Ziceam la București, în 1 februarie 2021: „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video – linc). Problema e politică, psihologică și sociologică, nicidecum medicală. Oprirea acestei tendințe se face doar prin rezistența populației.

Ultima modă în materie de primejdii medicale care amenință omenirea este „variola maimuței”. Organizația Mondială a Sănătății a anunțat o reuniune de urgență care să discute această nouă problemă (linc). Belgia deja a introdus carantina pentru persoanele infectate cu o nouă boală (linc). Interesant cum filantropul Bill Gates, acest prooroc al lumii de azi, a cărui Fundație „Bill și Melinda Gates” făcea scenarii despre o posibilă molimă planetară distrugătoare cu un c0r0navirus cu puțin timp înainte să izbucnească problema c0vid-19 ( Eveniment 201 – exercițiu ficțional organizat de Centrul pentru Securitatea Sănătății (CHS) de la Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates, în care se simula o pandemie mondială provocată de un nou coronavirus – linc), a prevăzut și molima cu variola maimuței (linc). Este o molimă propagandistică, fiindcă, contrar celor afirmate la România TV, eu nu cred că „peste 100 de cazuri confirmate sau suspectate în mai multe state europene” înseamnă „val de infecții”. Dar, dacă ne apucăm iar, ca în cazul c0vid, de o epidemie de testări de laborator, numărul cazurilor depistate va crește. Și așa va apare nevoia unei noi vacsinări în masă. Vor curge banii și către laboratoarele care fac teste, și către firmele farmaceutice care vor produce vacsinuri ori pastile împotriva noii boli. Nu vor mai fi bani pentru alte nevoi ale populației, dar știm că pentru asta Putin e de vină (linc).

Interesant de observat că bubițele care apar la pacienții cu „variola maimuței” sînt identice cu cele care apar la cei cu zona zoster. Pe saitul „Doctor for C0vid etics” a apărut încă din august 2021 un articol (linc) care atrăgea atenția că vacsinurile antic0vid pot avea ca efect advers creșterea numărului de cazuri de zona zoster. Prin urmare, cronologia evenimentelor este așa: Din august 2021 deja era observabilă o creștere a numărului de cazuri de zona zoster la persoanele vacsinate antic0vid, lucru semnalat de saitul „Doctors for c0vid ethics”. Apoi Bill Gates își exprimă îngrijorarea cu privire la o posibilă răspîndire a variolei iar peste 6 luni devine deja oficial că planeta are o nouă mare problemă: variola maimuței.

Referitor la „variola maimuței” (la vacsinare, după cum aud, nu se vor mai da gratis mici cu muștar ci banane), pe saitul englez „off-guardian” a apărut un articol (linc) pe care-l tălmăcesc și pentru cititorii mei. Cu mențiunea că „variola maimuței” nu e episodul 2 din serialul cu pandemia, ci episodul 4, că au mai fost episoadele cu gripa aviară și gripa porcină.

Pandemia, episodul doi: nebunia cu variola maimuței

Variola maimuței este noua boală la modă care mătură planeta. Se pretinde că a apărut aproape deodată în peste 10 țări din 4 continente.

Cum am scris în primele zile ale „pandemiei” c0vid, singurul lucru care se răspîndește mai repede decît boala este frica.

Mijloacele de informare în masă au raportat primul caz din Marea Britanie de variolă a maimuței în 7 mai (linc). După numai două săptămîni vedem titluri familiare în presă, de parcă „Pandemia 2: Variola maimuței” rulează pe toate canalele voastre favorite de pornografie a fricii.

Sky News ne spune că numărul „cazurilor” de variolă a maimuței din Marea Britanie s-au dublat (!) (linc)… de la 10 la 20.

BBC a acționat cu adevărat subtil, bătînd toba: „Variola maimuței: Doctorii sînt îngrijorați de efectul asupra sănătății sexuale” (linc).

New Scientist a folosit cuvîntul cu P, întrebîndu-se: „Ar putea variola maimuței să devină noua pandemie?” (linc), ca apoi să răspundă, în esență, „probabil nu, dar poate că totuși da!”. Și-au păstrat opțiunile deschise.

Science atrage atenția că „problema focarului de variolă a maimuței se întețește pe măsură ce numărul cazurilor crește” (linc).

The Mirror e în plină paranoie, punînd titlul: „Fost om de știință sovietic spune că Rusia cercetează folosirea variolei maimuței ca armă biologică” (linc).

Deci este doar o direcție în care poveste se poate dezvolta.

Să fie limpede, „variola maimuței” (indiferent ce ar însemna asta în acest context) nu este o armă biologică rusească. Nu este nici armă biologică apuseană ori armă biologică chinezească. Este doar o altă poveste de groază. Și una făcută în grabă, cu jumătate de convingere.

Unul din semnele care au marcat „pandemia” c0vid ca o operație psihologică de la începutul ei este uluitoarea iuțeală cu care s-a răspîndit isteria. Departe de a învăța din greșeli, cei de la putere au hotărît să meargă și mai repede de data asta.

În ciuda faptului că numărul „cazurilor” e de abia cîteva zeci, Organizația Mondială a Sănătății a organizat o reuniune de urgență, un lucru foarte ciudat cînd adunarea lor anuală începe chiar mîine. Dar cred că atunci cînd lansezi pe piață un produs nou trebuie să faci totul pentru publicitate.

Deși sînt doar două „cazuri” în întreaga SUA, la New York au revenit recomandările despre purtarea măștilor (linc).

Nimeni n-a spus „lockdown”… încă. Dar Hans Kluge, director  regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, este îngrijorat că transmisia bolii s-ar putea accelera dacă oamenii vor participa la reuniuni de masă (linc): „intrăm în anotimpul de vară, cu adunări de masă, festivaluri și petreceri, sînt îngrijorat că transmisia se poate accelera”.

(Doar un gînd: cum inflația crește și criza costurilor de trai se înrăutățește, e probabil convenabil pentru ei să aibe o nouă „urgență de sănătate” ca pretext să interzică protestele și să înnăbușe răzmerițele civile.)

Sînt totuși și vești bune… pentru producătorii de vacsinuri. După cum scrie Whitney Webb (linc), două firme farmaceutice cu probleme au înregistrat creșteri ale valorilor acțiunilor: „Indiferent de cum se va dezvolta situația cu variola maimuței, două companii deja au cîștigat bani. Cînd îngrijorările despre variola maimuței au crescut, la fel au crescut și acțiunile firmelor Emergent Biosolutions și SIGA Technologies. Aceste două companii au monopol pe piața americană și pe alte piețe pentru vacsinurile și leacurile pentru variolă. Produsele lor pentru variolă sînt, foarte convenabil, folosite deasemeni și la variola maimuței. Ca rezultat, acțiunile Energent Biosolutions au crescut cu 12% iar cele ale SIGA cu 17%”.

La fel ca în cazul c0vid, în ciuda zvonurilor că va părăsi Organizația Mondială a Sănătății, Rusia se aliniază agendei OMS (linc). Deja „întărește regulile de carantină la graniță”, vacsinează lucrătorii din sănătate și furnizează pe plan internațional teste rapide.

Se pare că va urma o vară epică de sperieturi, induceri de panică și o grămadă de înspăimântări.

Sînt deja vacsinurile pregătite?

Se filmează deja filmulețele cu „spitalele sînt supraaglomerate” completate cu poze despre variola maimuței și asistente medicale care plîng și care se dovedesc că au pagină pe IMDB [sait specializat de prezentare a personajelor din industria filmului] și carieră actoricească?

Masele adormite vor fi păcălite din nou?

Marius Mioc

 

Mai citește – alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.