ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


2 octombrie, Piața VICTORIEI, ora 16, în fața Guvernului care ne impune dictatura și anulează Constituția, ne luăm Libertatea în mâini, sfidăm orice restricții și rupem lanțul ”permisului”!
 
Sâmbătă, 2 octombrie, ora 16, Legitima Aparare și Calea Neamului, împreună cu Starea de Libertate organizează în Piața VICTORIEI, protest împotriva dominației străine din România! Împotriva Pașaportului Covid cu presiunea imensă pe vaccinare și testare, împotriva umilinței la care sunt supuși copiii din școli și licee, împotriva umilinței studenților care sunt obligați să-și plătească testele dacă nu vor să se vaccineze!

Cum se face că toți acești ticăloși care ne conduc, nu au avut niciun fel de permis să vândă bucată cu bucată această Țară, cum se face că nu au avut niciun fel de permis să ne dea pe 30 de arginți resursele la străini, să ne batjocorească Eroii, să ne țină copiii cu botnițe pe față, să plece capul la ambasade, să fure ”alegeri”, să închidă biserici, să ”ne dea voie” să umblăm pe stradă cu declarații în mâini???
 
 VIDEO AICI