ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, ora 19, concert Florin Chilian, cântare extraordinară La Copac, celebra "cârciumă de jupâni", condusă de Horațiu Șerb! Se strâng fonduri prin acest concert pentru doua obiective ale libertății de exprimare: un studio tv ActiveNews și o aplicație ActiveNews direct pe telefon, care scapă de cenzură.

Intrarea la concert se face pe baza unei donații online de minimum 50 lei, rezervare pe mail contact@activenews.ro sau la 0722-704-445 direct la LA COPAC. Donatia se poate face si la intrare.

Concertul în sine de 2 ore merită toți banii, iar obiectivele ActiveNews la fel! Pe Victor l-am cunoscut pe vremea când eram student la Târgu-Mures și prieten bun cu Horațiu Serb, gazda actuală a concertului de care am pomenit. Venisem atunci la București să mă întâlnesc cu cea mai tare grupare de naționaliști români. Discuții aprinse, planuri, strategii, vise, idealuri, izvorâte toate din sufletele noastre de tineri romani. La un moment dat, în toată acestă vâltoare, îmi spune un prieten, hai cu mine să cunoști pe cineva. Urc la etaj și într-o încăpere mică cu ferestrele acoperite, luminată doar de un colț descoperit de geam și o lampă de birou, văd un om înconjurat de calculatoare cu vreo 4-5 monitoare, care stătea la o masă plină de decupaje din ziare, hârtii scrise de mână dar și la mașină, în fața lui, undeva deasupra, având un panou pe care erau tot felul de bilete cu diverse adnotări, precum și fotografii. Urma să aflu că toată această "dezordine" era de fapt schema perfectă a unei investigații jurnalistice aflată în lucru. Punând jos cana imensă de cafea din care tocmai sorbise o gură, omul se întoarse spre mine cu un zâmbet cald, și o mână întinsă: Victor Roncea, îmi pare bine să te cunosc. Am rămas o secundă fără cuvinte, căci el era deja o legendă, făcuse Piața Universității și ca protestatar dar și ca jurnalist, fiind unul dintre puținii ziariști, la fel ca și acum, pe direcția Liniei Naționale. A trecut "testul timpului " fără abatere, rămând constat in idelaul românesc. A văzut și trăit la propriu toată istoria zbuciumată a perioadei de după 1989 și nu s-a îndoit în fața furtunilor si a ispitelor, desi au fost multe. Acesta este Victor, un om cu o capacitate extraordinară de lucru, un om capabil să facă sinteza naționalismului românesc, un om care este pe acest teren de zeci de ani și care cunoaște toate detaliile geografiei acestui teren, inamici la vedere, ascunși, prieteni, strategii, într-un cuvânt tot ce trebuie. I-a cam văzut și "citit" pe toți, de la lansarea lor în spațiul public până în prezent. Un astfel de om dacă are "muniție", adică logistică, face enorm, căci știe cum să facă.

Aceasta este și ideea strângerii de fonduri prin acest concert. Ce ar însemna o televiziune sau măcar un studio ActiveNews? Simplu: Public Activ Românesc, prescurtat P.A.R. pe spinarea ideologiei globaliștilor.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vedeți și Starea de Libertate susține concertul caritabil al artistului Florin Chilian pentru ActiveNews: Vineri, 12 iunie, orele 19.00, ne vedem La Copac. Rezervați locurile acum. VIDEO

FOTO: După o mare demonstrație pro-românească prin ploaie, în București, ziaristul Victor Roncea ne-a rămas alături, indiferent de vreme și de vremuri: