ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amendă de 5000 lei pentru 1 Decembrie, Piața Universității! Unde este dictatura? Uitati-o aici! 
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 
Amenda a fost aplicată de jandarmerie și încasată de Bratu Luis, românul nostru care a depus înștiințarea la Primăria Capitalei pentru manifestările prilejuite de Ziua Națională. Motivul a fost depășirea numărului de 100 de participanți. 

Legea e lege, ar spune unii, nu se discută! Dar uite că se discută, căci una e legea la Piața Universității și alta e puțin mai încolo, adică la Arcul de Triumf, unde oficialitățile în frunte cu domnul Iohannis au ”sărbătorit” cu toate ipocriziile de rigoare Ziua Națională, cu mult mai mult de 100 de persoane în jur. Nu mai vorbesc de amenzile anterioare pe care le-au încasat o grămadă de participanți la proteste pentru nepurtarea măștii în aer liber, în timp de același domn Iohannis a fost surprins, inclusiv la diverse manifestări, fără mască. E foarte bine că nu purta mască, dar noi de ce trebuia să o purtăm? 

Revenind la marea problemă cu numărul, și la Alba Iulia au fost mai mult de 100 de oameni și nu a primit nimeni nicio amendă. E foarte bine, dar noi, de la Universitate, de ce am primit? Noi nu am avut dreptul de a cinsti Ziua Națională? Democrația asta cu mască și fără mască, cu număr depășit de persoane într-un loc și cu acelasi număr admis în altul, se cheamă dictatură, rimează bine cu dubla măsură. 

Atât mai spun, măcar de Ziua Națională, puteau să se abțină. 

Contestăm amenzile, contestăm dictatura, contestăm pașapoartele Covid în România!

Ne vedem pe 21 decembrie, ora 9, la Parlament!

Contestăm orice lege care contestă libertatea noastră!

Doamne ajută!
 
Ar putea fi o imagine cu persoană, copil, stând în picioare și în aer liber