ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înalta Curte de Casație si Justiție a hotărât recent că trebuie să plătesc o amendă de 2000 lei aplicată de CNCD în 2020.
 
Am scris atunci că ,,De viruși mai scăpăm, dar de steagul Ungariei pe teritoriul României, mai greu..." S-a dovedit după cum știți că am spus adevărul, plandemia de wirusi a trecut, dar steagurile străine au continuat să fie prezente, fâlfâind în vântul autonomist odată cu venirea lui Viktor Orban și Katalin Novak la Băile Tușnad, Alba-Iulia și Carei.
 
Nu mai reiau "chestiunea maghiară", este cunoscută, vreau să subliniez însă atitudinea unor instituții ale statului român care funcționează pe post de cenzură ideologică, având în unele cazuri pârghii de pedeapsă și în justiție după cum se vede. La vremea respectiva am contestat fără reușită amenda la Curtea de Apel București, apoi la ICCJ, respingându-se și acolo recursul.

Mai sunt încă 3 amenzi CNCD contestate și câștigate de data asta în instanță la Curtea de Apel Brașov și Mureș, deciziile favorabile fiind însă contestate de reclamant la ICCJ...încă nu a venit nicio hotărâre în acest sens.

Chestiunea cu CNCD este una ce pare fără sfârșit, am zeci de reclamații acolo în ultimii 4 ani și de aici rezultă un întreg "hățiș". Când pierd eu urmează contestații din partea mea în justiție, când câștig eu, urmează contestații din partea adversă în justiție, Curtea de Apel, apoi ICCJ. În paralel, CNCD și partea "inamica" trimit dosarele și la poliție, începându-se urmărirea penală pe speța incitării la ură. Din fericire până acum, după mai multe citații la poliție și la tribunal, procurorii au clasat dosarele, constatându-se că fapta nu există.
 
Drept să spun, m-am obișnuit, între două drumuri la piață și serviciu, mai trec o tură și pe la tribunalul sau poliția Brașov. La un moment dat nici nu mai știam despre ce e vorba în dosarele x, y, z, noroc cu cei trei avocați pe care i-am avut, din Brașov, Târgu Mureș și București, pe care-i sunam să mă lămurească în legătură cu speța respectivă, pe Marina-Ioana Alexandru stresand-o cel mai mult cu întrebarea: sora mea, ce mai vor ăștia, la ce se referă dosarul cu nr cutare, să știm cum dăm răspunsul.
 
Orice ajutor dat în contul RO60BRDE080SV67866720800, deschis pe Mihai Sorin Tîrnoveanu mă ajută foarte mult.

Ii urez fratelui meu Dan Grăjdeanu nervi tari și răbdare, urmează un drum lung pe tot traseul expus mai sus, el fiind atacat de directorul Institutului Elie Wiesel. Ideea este că ei nu conștientizează pe deplin cu cine se pun. Nimic nu ne va opri din drum, nicio amendă, niciun dosar.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! 

 
Detalii dosar la Mihai Tîrnoveanu