ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iarna este "fruntașă" cu 6 citații pentru noiembrie-decembrie, una dintre ele fiind chiar pentru 8 noiembrie, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Marea sărbătoare am preferat totusi sa o fac la Petru Vodă, nu la tribunal. 

Teoretic tot teancul ăsta produs de unele structuri maghiare, ar însemna timp, energie și bani. Practic nu mi-am bătut prea mult capul ca în anii precedenți. M-am obișnuit cu astfel de atacuri, ele au intrat în viața mea cotidiană. Sfântul Arhanghel Mihail si Sfântul Părinte Justin Pârvu veghează și vor ocroti în continuare dreptatea, iar domnii judecători vor lua deciziile corecte. 

În privința dosarelor penale pe care președintele Consiliului Județean Harghita împreună cu avocații UDMR au anunțat că le am pentru Crucile de la Valea Uzului, aștept cu nerăbdare ceva concret. Voi acționa atât pe apărare dar și pe contraatac la momentul respectiv. Cu bucurie voi pleda cauza Eroilor Armatei Române în fața Instanței, călăuzit fiind de asemenea de Sfântul Arhanghel și Sfântul Părinte. 

Atunci când ești pe deplin conștient că te afli în război, procesele, amenzile, citatiile la poliție nu-ți mai macină nici nervii, nu îți produc frustrări și nici amărăciune, pentru că toate acestea fac parte din luptă, sunt firești. Te aștepți desigur ca inamicul să răspundă.

Ne ținem Linia, mergem drept în pofida tuturor, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!