ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când dragostea de țară este cercetată penal, mergem cu hotărâre înainte, oricât de greu ne-ar fi! Atenție la comentariile de la postările mele privitoare la chestiunea maghiară, nu trebuie să ajungeți și voi prin tribunale sau să dați declarații pe la poliție.
 
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov redeschide un dosar penal (în prima fază a fost clasat) în care sunt acuzat de incitare la ură, considerându-se că cercetarea penală nu a fost completă, deoarece nu a vizat și comentariile făcute la postările mele incriminate în dosar, făcute de diferite persoane (vedeți foto în comentarii). Dacă cineva dintre voi va fi chemat la poliție sau tribunal, vă rog să mă contactați pentru a vedea cum pot să vă ajut.

În opinia mea, demersul are ca scop atât izolarea mea, cât și descurajarea unor viitoare acțiuni românești în Transilvania, menite să contracareze politica revizionistă dusă de guvernul Viktor Orban, atât direct, cât și prin interpuși, partide și alte organizații din România, de fapt agenții ale guvernului mai sus amintit.

Există o întreagă rețea de „conserve” susținută de Orban, ce are, printre altele, și rolul de ataca, atât pe Facebook, prin multiple raportări de conturi sau postări, cât și reclamarea liderilor unor organizații cu atitudine românească la poliție pentru diferite „fapte” sau acționarea lor în instanță.
 
Nu ne sperie acest lucru, nu vom da înapoi și nu dăm „muniție” inamicului.

Mergem în continuare cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

De Înălțare, Ziua Eroilor, prezenți la Valea Uzului, un câmp de luptă pe care nu avem voie să-l pierdem în fața Ungariei!