ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începem la Ploiești, 25 mai, ora 17, în fața Casei de Cultură. Dăm microfonul liceenilor, studenților și tuturor celor cu suflet românesc, să cânte și să aibă un cuvânt pentru țară. Turneul care va străbate România va fi o expresie a lumii normale, a firescului, a celor care cred în Iisus Hristos Mântuitorul, în dragostea dintre un bărbat și o femeie, în dragostea față de părinți, strămoși și neamul românesc.  

Am onoarea să prezint de pe scenă această mișcare a tinerilor, turneul fiind inițiat și organizat de Asociația Vatra Neamului în parteneriat cu Asociația Calea Neamului. 

La Ploiești și nu numai, îl vom avea ca invitat special pe bunul nostru prieten, Dan Ciprian Grăjdeanu, șeful Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Vor veni să cânte pentru România grupuri de tineri din cele mai mari licee, precum și artiști deosebiți din lumea folkului și a cântecului patriotic. 

Este protestul nostru exprimat prin cultură, prin muzică si cuvânt, față de o ideologie globalistă care sugrumă cuvântul, istoria, educația, libertatea de a fi român, prin corectitudinea politică. 

Într-o astfel de lume nebună, alegem să fim normali, refuzăm să fim reeducați, să fim corectați, având o singură corectitudine, față de reperele noastre naționale, având un singur punct cardinal: România!