ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu tot cu botniță, liderii partidelor care pun presiune pe vaccin, cu tot cu partidele lor, vor ajunge la coșul de gunoi al istoriei, așa aliniați cum sunt. La alegeri vor avea procente cu o singură cifră. Cred că tocmai "datorită" politicii lor de a-i umili pe români, se va schimba în sfârșit clasa politică.

Nici macar cei care s-au vaccinat sau o vor face în urma diverselor constrângeri, nu-i vor vota cu totii, ci doar o parte, majoritatea acceptând injecția de nevoie.

Revolta lor interioară rămâne însă din cauza umilinței la care au fost supuși, aceasta urmând să rabufneasca la vot. În viață se uită multe, umilința însă nu se uită însă niciodată.

Așadar „varianta delta” este varianta picăturii care va umple paharul, iar ăștia din politică care trăiesc într-o fantasmă neomarxista nici măcar nu știu ce-i așteaptă: vax conține și ceva bun, năruirea partidelor ticăloase care îi umilesc pe români.

Doamne ajută!