ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este pentru prima oară când mă voi duce în fața unui presedinte sau prim ministru al Ungariei cu un mesaj românesc. Am făcut-o când eram student la Târgu-Mures sau anul trecut la Băile Tușnad, o voi face si acum la Carei.
 
Miercuri, ora 17, în fața primăriei Carei îi vom arăta Ungariei că România nu e sat fără câini!

Nu se va cânta imnul Ungariei și nu se va ridica statuia autorului imnul Ungariei, fără să avem o reacție de demnitate națională!

 

Pe Graniță este mare agitație, aflăm de la Ciută Daniela că o delegație a statului ungar a venit la fața locului pentru a pregăti desantul șefului statului, implicit al armatei țării vecine, și ni se transmite din partea primăriei că steagurile tricolore românești nu sunt bine venite fiind considerate o "provocare". Kelemen Hunor, președintele UDMR și vicepreședinte al guvernului României, va participa la manifestări, deși nu este vorba de o vizita oficială a doamnei Katalin Novak. Pe multe canale se vrea oprirea românilor din țară să vină la Carei precum și descurajarea în acest sens a celor din oraș și împrejurimi.

Agenda globalistă a "drepturilor minorităților", a fluidizarii granițelor, federalizarii Europei, implicit prin formarea unor regiuni autonome este politica principală a Ungariei. Aceeași agendă globalistă a urmat-o Ungaria și în privința plandemiei, cu waxx obligatorie pentru categorii profesionale, folosindu-se toate vacc posibile, din SUA, UE, Rusia, China.

Suntem sătui până peste cap de ipocrizia Ungariei, de pretențiile teritoriale asupra României, de tot jocul lor "diplomatic" și de toate vizitele neoficiale ale înalților lor reprezentanți. Așa cum am oprit arboararea steagurilor lor de 15 martie în Covasna și Harghita, asa vom opri cu ajutorul lui Dumnezeu și vizitele lor iredentiste prin care vor să marcheze co- suveranitatea Ungariei în România.

Noi mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!