ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu revoltă în suflet mă uit cum țara e călcată în picioare de străini, cum vârfurile clasei politice trădează un popor întreg și cum unele voci care se declară suveraniste încearcă să-l disculpe pe Viktor Orban, spălându-i discursul de atacurile iredentiste împotriva României.
 
Acești suveraniști (ai cui suveraniști?) spun că declarația lui Viktor Orban privitoare la Transilvania, implicit la așa zisul ținut secuiesc a fost trunchiată de o anumită parte a presei românești. Ideea este că, pe lângă traducerea oficială a organizatorilor Universității de Vară de la Băile Tușnad si cele mai importante site-uri de presă maghiară din România și Ungaria citează exact la fel din discursul lui Viktor Orban:
 
„Se scrie aici să nu vorbim despre unități teritoriale administrative inexistente din România. Cred că se gândesc la Ardeal și Ținutul Secuiesc însă noi n-am declarat că ar fi unități teritoriale românești”.
 
Vedeți dovada în capturile de ecran din Sekelyhon, Maszol, Kronica, una dintre surse citând și din Hirado. Cred totuși că jurnaliștii presei maghiare de vârf știu mai bine ce a declarat Viktor Orban decât unii "suveraniști" români.
 
Știm bine ce-i mână în luptă pe exponenții oficiali ai politicii guvernului de la Budapesta, dar chiar "nu știu" ce-i mână în luptă pe suveraniștii "noștri" care vor cu orice preț să facă din negru, alb, scuzați "incorectitudinea politică".
 
Nu mai este mult în acestă logică a propagandei ascunse maghiare si NU NUMAI, până când aceștia îl vor declara pe Viktor Orban urmașul lui Avram Iancu și liderul intereselor poporului român! 

Lăsând gluma la o parte, ei, acești promotori ai intereselor străine nu au fost cu noi la Valea Uzului, ci contra noastră, nu au fost cu noi în Harghita și Covasna, ci contra noastră, nu au fost cu noi la Băile Tușnad si n-au simțit gardurile jandarmeriei care l-au rănit grav pe fratele nostru de luptă Dan Ciprian Grăjdeanu, ci contra noastră.
 
Ei nu au nicio legătură cu România, ei nu au parte nici măcar de respectul (după care tânjesc atât de mult) conservatorilor maghiari, ci, culmea, de disprețul lor. Sunt priviți asemenea unor cozi jalnice de topor, căci știu bine mentalitatea naționaliștilor unguri.

Românii merg cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!