ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Ziua Eroilor, 25 mai, ora 17,30, prezenți la Valea Uzului! Nu lăsa române, Crucea ta să piară! Calea Neamului pornește din Covasna și Brașov cu două autocare, 100 de oameni, dintre care 35 sunt copii care vor învăța pe "frontul de luptă" de la Valea Uzului paginile  de istorie rupte din manuale.
 
Facem apel către voi să ne ajutați cu transportul și pachetele cu hrană pentru copii, în contul Asociației Calea Neamului, RO62BRDE080SV52855930800. 

Nu vom fi singurii care le vom preda tinerilor în tranșeele identitare "lecția" de Libertate națională, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe condusă de Dan Grăjdeanu va veni deasemenea, ca de fiecare dată cu efective sporite, implicit cu mulți tineri educați deja în taberele de muncă. Buna noastră prietenă de nădejde, doamna profesoară Gabriela Biea, la fel, va fi însoțită de zeci de adolescenți din Corul Resurrectio.
 
Este un profesor exemplar care zilele acestea împreună cu mii de colegi din întreaga țară, se luptă nu pentru un trai îmbelșugat, ci pentru unul decent. Un profesor nu trebuie să-și împartă gândul între grija zilei de mâine (rate la bănci, cât costă chiria sau kg de carne) și elevi. Nu mai punem la socoteală birocrația imbecilă care-l obligă să se ocupe mai mult de hârtii decât de elevi. Nu mai punem la socoteală hățișul de examene, grade, definitivate, lecții deschise, etc care nu au rolul de a-l motiva spre perfecționare, ci de a-l tine ocupat și a-i întinde nervii la maximum ținându-l captiv într-un continuu stres. Toată această mașinărie excesiv de birocratică, coroborată cu o programă școlară fără cap si coadă împânzită din belșug cu materii ideologice globaliste, creionează un sistem de învățământ distrus, din care doar printr-o minune, mai ies de pe băncile școlii si tineri cu adevărat educati.
 
Minunea o face Dumnezeu prin dascălii dedicați și inteligența nativă a copiilor. Sistemul însă a făcut în asa fel, încât, tot ce iese rău din școală să fie pus pe seama profesorilor, nu pe seama cadrului extrem de nociv creat chiar de el, în care elevii și deopotrivă profesorii sunt constrânși să se desfășoare. Așa se nasc printr-o bună propagandă și reacțiile împotriva grevei dascălilor, unii părinți și nu numai, dând vina nu pe sistem, ci tocmai pe victimele acestuia, adică pe profesori, care au marele "tupeu" să le pretindă ticăloșilor îmbuibați de la guvernare niște salarii decente.

Aparent am deviat de la subiectul inițial, dar totul se leagă într-un mare întreg al răului ce lovește la temelia țării. Atacurile împotriva Cultului Eroilor, a Educației Naționale, a Familiei, suprapuse peste agresiunea economică prin ocuparea resurselor în exploatare și comercializare, suprapuse peste anihilarea libertății de exprimare prin instituții ale statului din România, nu român, toate acestea reprezintă ofensiva unui război dus împotriva Națiunii Române, un concept prea puțin conștientizat de tinerii zilelor noastre. De aceea este vitală prezenta fiecărui adolescent la manifestările identitare, căci"valoarea"  tinerilor care luptă pentru libertate și neam este mai mare decât greutatea lor în aur. Recuperarea conștiinței lor naționale reprezintă garanția recuperării resurselor materiale pierdute prin trădarea îmbătrâniților în rele din guvernarea ultimilor 33 de ani. 

De aceea, în fruntea noastră la Valea Uzului, pentru Cruce și Neam, se vor afla copiii României de mâine! Ei vor fi Egida noastră. 

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!