ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciul de Asistență Juridică înființat de UDMR, ,,Miko Imre”, mi-a făcut plângere la Poliția Județeană Bacău pentru ,,zădărnicirea combaterii bolilor”, motivul fiind prezența la manifestările de la Ziua Armatei din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, anul trecut.

Până unde merge obediența UDMR față de globalismul UE, combinată cu strategia de combatere a românismului? Până la astfel de strategii menite să intimideze acțiunile românești; slabă și disperată de tot ”tehnica”, căci ne mobilizează si mai mult. Culmea, am fost coorganizator la câteva dintre manifestările mari de la București, la care au luat parte mult mai mulți oameni decât la Ziua Armatei 2020 de la Valea Uzului, dar nu am primit astfel de plângeri la Poliție pe motivul ,,zădărnicirii combaterii bolilor”. Observ că s-a lărgit aria.
 
 
 
 
 
De la cu mască, fără mască, număr mai mare de persoane participante, distanțare, fără distanțare si alte chestiuni ”drăguțe” din sfera contravențiilor, s-a trecut, odată cu plângerile CNCD, către Serviciul de Investigații Criminale, la zona de infracțiuni penale. Așadar marele ”pericol” se rezumă la adunarea oamenilor într-un Cimitir de Eroi și la textele împotriva politicii reprezentanților unei minorități care subminează statul național român? Se pare că da, căci de fapt bătălia reală se dă pe distrugerea națiunilor, distrugerea paradigmei de Național din Europa. Oricare manifestare ce afirmă cu precădere naționalismul, reprezintă cel mai puternic element de rezistență împotriva dictaturii ideologiei c@wid, care presupune controlul asupra populației prin obligativitatea p@ssapoartelor așa zis verzi și care trebuie pusă pentru o deplina înțelegere în contextul complet al corectitudinii politice, expresia perfecta și instrumentul '' de pedeapsă" în același timp, al globalismului.

Uciderea libertății nu înseamnă segmentul de oameni care aleg din diferite motive să se w@xineze, ci acel segment de oameni care sunt sau vor fi constrânși la acest lucru. Uciderea libertății nu înseamnă protecție medicală, căci aceasta nu există în mod real, ci înseamnă dărâmarea conceptelor de națiune, familie, comunitate religioasă, economie națională, prin impunerea de restricții draconice menite să sfărâme prin discriminare și antagonizare manipulatorie, "părti" din Familia Națională. Dictatura nu se instaurează atunci când oamenii aleg liberi ”orice”, ci atunci când li se impune acel ”orice”. Corectitudinea politică teoretizată de Scoala de la Frankfurt, are astăzi expresia ideologiei c@wid, cu tot ceea ce înseamnă ea. La fel ca acum aproape 100 de ani, când s-a lansat prin ideologii ei de extremă stânga, inamicul acesteia este naționalismul. Distrugerea reperelor tradiționale care alcătuiesc conceptul de Națiune a fost si este obiectivul acestui curent marxist. Formele de atac sunt diverse, mijloacele si propaganda, deasemenea.

Rezistența este aceeași, împotriva tuturor ”Școlilor de la Frankfurt”, care de sute de ani sub diverse măști, încearcă să dărâme Națiuni.

Rezistența înseamnă Cultul Eroilor, adică Credința și Sângele lor, adică Libertatea de a trăi în Familia Națională pe care Dumnezeu ti-a dăruit-o pe acest Pământ.

Pe 24 octombrie mergem la Valea Uzului pentru a fi liberi!

Doamne ajută!