ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Convoiul Libertății străbate joi Inima Țării, Harghita, Covasna, Brașov pe Calea Neamului. La 10,30 pornim din fața Judecătoriei Gheorgheni, pe traseul Miercurea-Ciuc, Târgu-Secuiesc, Zăbala (ora 13,30, Biserica Ortodoxă), Covasna (ora 14, Biserica Ortodoxă din Voinești), Sfântu-Gheorghe ora 15, Statuia lui Mihai Viteazu), Brașov ora 17, parcarea din fața Bisericii din Triaj, locul de întâlnire cu brașovenii, de unde pornim într-un mare convoi prin tot orașul.
 
Dati-ne o mână de ajutor pentru combustibil și cazare în contul RO60BRDE080SV67866720800, deschis pe Mihai Sorin Tîrnoveanu, a doua zi, convoiul urmând să pornească la ora 8 dimineața din parcarea benzinăriei Petrom Kaufland spre București, Piața Victoriei, unde la ora 12 se vor uni convoaiele libertății din toată țara. 

Fiecare mașină va avea un steag tricolor, în fiecare localitate vom înconjura centrul de cel putin două ori iar unde este cazul ne vom și opri. Cerem eliminarea definitivă a certificatului digital Cod QR, bineînțeles ridicarea imediată a tuturor restricțiilor și interzicerea pe viitor a oricărui tip de certificat digital menit a ne monitoriza și controla viața. Cerem pedepsirea principalilor vinovați pentru subminarea gravă a libertății și economiei naționale din anii plandemiei, ani în care românii au fost umiliți în ultimul hal, ani în care viața socială, religioasă, culturală și economică a fost pusă după gratii, ani în care mii de firme românești au dat faliment, ani datorită cărora am ajuns acum să plătim facturi enorm de umflate la gaz si energie electrică. ”Factura” acestor ani trebuie să o plătească și ei cu vârf si îndesat. Nu-i enumăr pe toți, dar de tovarășul Arafat nu mai vrem să auzim că este în libertate!   

Fraților, dictatura nu va pleca de la sine, ea se va perpetua în diferite forme dacă acum nu-i dăm o lecție zdravănă, una mai mare decât pe 2 octombrie și 21 decembrie. 

Frați și surori, de sânge, credință și luptă, împreună putem bloca dictatura în Piața Victoriei, începând de vineri, ora 12.

Cu Dumnezeu înainte!