ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflăm din presa maghiară (link 1 și link 2) că s-au înaintat petiții Jandarmeriei, cerându-se sancționarea mea pentru manifestările comemorative care vor avea loc de Ziua Eroilor la Valea Uzului.

Nu ne sperie nicio presiune și nicio sancțiune, oricum Jandarmeria a confirmat că manifestările comemorative nu necesită înștiințare (noroc, respectiv ”ghinion”, că cea mai apropiată instituție publică se află la vreo 25 km. depărtare de Cimitir, căci altfel iar era invocată decizia ÎCCJ, ca la Sfântu-Gheorghe).

În fine, suntem pe ultima sută de metri pentru prăgătiri, astăzi facem cumpărăturile pentru pachetele de hrană pentru copiii ce ne vor însoți, căci plecăm în jurul amiezii din Brașov și Sfântu-Gheorghe și ne întoarcem acasă pe noapte.

Cine poate să ne ajute cu bani de transport și pachete, rugăm să trimită orice ajutor în contul Asociației Calea Neamului, RO62BRDE080SV52855930800.

Împreună suntem în tranșeele luptei pentru România, mergem cu Duumnezeu înainte! Joi, de Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, prezenți la Valea Uzului. Ora 17.

Nimeni nu ne va opri!

Doamne, ajută!

VIDEO: