ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au demolat 50 de cruci din beton, dar noi, cu mâinile noastre, am ridicat în loc,150 cruci din lemn. Ne-au amenințat cu procese penale și amenzi, noi am mers înainte fără teamă.
 
Dacă dădeam înapoi, astăzi la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, ,,țăranii în opinci militare" nu ar mai fi avut cruci de căpătâi.
 
Dacă dădeam înapoi, oasele lor s-ar fi răsucit în morminte și n-am mai fi avut demnitate, nu ne-am mai fi putut uita în oglinda conștiinței noastre.
 
Am fost însă fără teamă și împreună am înfipt cu mâinile noastre în pământul de jertfă, crucile biruinței noastre în Veac. Ele ne așteaptă să ne închinăm lor, ne cheamă să le ținem în picioare pentru ca vrăjmașul să nu le dea jos. Prezența noastră este vitală.
 
Am fixat ora 16 din 22 octombrie, pentru ca oamenii din țară să poată ajunge la Valea Uzului după ce participă la Sfânta Liturghie din localitățile lor. 

Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Mișcarea Națională, răspund Prezent pe Linia de Fier a Moldovei, Dărmănești, Comănești, Dofteana, Târgu-Ocna, Onești, apărătoarea locului sfânt românesc din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului! 

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!