ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de Libertate cu Pompiliu Diplan vine în Frăția Crucilor la Valea Uzului, alături de Calea Neamului și Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta condusă de Dan Grăjdeanu! 

Bunul nostru prieten Pompiliu Diplan a fost prezent încă de la început, din 6 iunie, 2019, la Valea Uzului în apărarea Crucilor Armatei Române pe care Ungaria și UDMR, mai nou și o instanță judecătorească din România, vor să le dărâme. Desigur, Pompiliu a devenit o persoană publică de largă notorietate în perioada cruntă a plandemiei, organizând cu Starea de Libertate principalele manifestații împotriva dictaturii sanitare, de pe scena cărora s-au lansat mai toți factorii de opinie anti-restricții din ultimii doi ani, dar pe Diplan l-am întâlnit în lupta națională cu mult înainte, mulți uită acest aspect.
 
A fost în cel mai ”greu” loc, anume la Târgu-Secuiesc, în 2017, de 1 Decembrie, la puțin timp după ce teroriștii Zoltan și Beke (condamnați oficial pentru acte de terorism) din asociația 64 de comitate au vrut să ne arunce în aer, tot la Târgu-Secuiesc. Lui Pompiliu nu i-a fost teamă, deși stia toate aceste lucruri. A fost prezent la Sfântu-Gheorghe, Odorheiu-Secuiesc, la București în iulie 2018 și martie 2020,  pentru respingerea Codului Administrativ prin care limba maghiară ar fi devenit a doua limbă oficială în statul român.
 
Pompiliu a răspuns de asemenea prezent la marsul de la București împotriva semnării de către România a tratului prin care se dădea undă verde cotropirii țării de către valurile de imigranți, acțiune întreprinsă tot înainte de plandemie, de mai multe organizații naționaliste.
 
Nu spun toate aceste lucruri spre o laudă deșartă, ci pentru a arăta că acest om nu a ”răsărit” brusc pe baricada națională, el a fost acolo de mult timp, știu asta nu din auzite, ci din desele întâlniri cu el pe această baricadă. Alții sunt pe teren doar de vreo 2 ani. Atunci când a fost cazul i-am adus si critici, de cele mai multe ori doar față în față, pe diferite subiecte, o singură dată pe public.
 
Una peste alta, consider că Pompiliu Diplan a avut si va avea un demers important în lupta naționalistă din România. Are inteligență, cultură, discurs, strategie și din punct de vedere personal este un prieten în prezența căruia o noapte întreagă de discuții, pare doar o clipă, ceea ce este un imens lucru.

,,Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât”, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!