ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cultul Eroilor la Sibiu, acolo unde este cel mai agresat prin prezența sfidătoare a statuii ocupantului Samuel von Brukenthal. Duminică 6 martie, pe lângă Parastasul pentru martiri (ora 11, Biserica din str. Dealului) și adunarea publică din Piața Mare (ora 12:30), va avea loc și premierea participanților la un concurs aflat deja în desfășurare, cu tema „Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan”, la care participă prin scrierea unor eseuri, tineri din parohia ortodoxă păstorită de Părintele Cătălin Dumitrean.
 
Bănuții pentru premierea copiilor se adună în contul Asociației Calea Neamului, RO62BRDE080SV52855930800. Intenționăm să avem un fond de premii de 2500 de lei, o mică răsplată pentru tinerii ce studiază istoria națională, pentru înțelegerea semnificației jertfei martirilor Horea, Cloșca și Crișan. De asemenea, din punct de vedere logistic, avem nevoie de pachete cu mâncare pentru copiii din Covasna care ne vor însoți și, bineînțeles, pentru plata celor două autocare din Brașov și Sfântu-Gheorghe. 

Ne aflăm în războiul intern, care se duce pe resurse, suflete, identitate. Fără acestea nu se poate duce, Doamne ferește, nici un fel de alt război. Fără Conștiință Națională vom pierde orice război, cu oricine, chiar înainte de a încărca o armă. 

Cu Dumnezeu înainte, oameni buni!