ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acest transport ne costă mult, în plus trebuie să facem pachetele de hrană pentru copii, drumul dus întors si acțiunea ne iau o zi întreagă. Dați-ne fraților o mână de ajutor, orice bănuț trimis în contul RO62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului, înseamnă pentru noi enorm.
 
Cele 150 de cruci ale Frăției Crucilor pe care le vom avea cu noi la Valea Uzului vor fi făcute de un om deosebit fără să ne ceară nicio plată pentru asta. Este o adevărată minune că l-am întâlnit datorită unui vechi și bun frate al nostru.
 
Dumnezeu să le dea putere și fericire! Dumnezeu să vă răsplătească pe toți pentru fiecare gest al vostru care demonstrează că aveți încă Nădejdea că lupta noastră comună nu este în zadar.
 
Este o luptă pentru ce încă ne-a mai rămas, Crucile Eroilor Români. Ele sunt piatra neamului, sunt temelia de pe care putem ridica din nou România. De le vom pierde, vom pierde si speranța că vom putea recupera vreodată și resursele naturale luate de străini, căci aceste Însemne Sfinte sunt chiar sufletul poporului, iar un popor fără suflet va fi un trup mort pe veci, fără nicio putere de reacție.
 
De patru ani de zile ținem împreună în picioare cele 52 de Cruci si Monumentul ridicate de Primăria Dărmănești în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. Spun că le tinem în viață, pentru că fără prezența noastră masivă an de an acolo, acestea ar fi fost dărâmate până acum la presiunea Ungariei și UDMR.
 
Din păcate, relativ recent un tribunal din România a decis într-o primă instanță că Monumentul și Crucile Eroilor Români trebuie să fie scoase din cimitir, fiind considerate ”construcții ilegale”. Nu este însă o hotărâre definitivă, urmează căi de atac în justiție. Consider însă că principala formă de atac împotriva acestei nemernicii suntem noi, noi într-un număr cât mai mare, noi cei care urcăm până-n creierii munților într-un Cimitir ”izolat” pentru un ideal: idealul moșilor și strămoșilor nostri, al Țăranilor în Opinci Militare și al Generalilor lor: Libertatea de a fi Român.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!