ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dați de veste, oameni buni! Ne unim pentru România, pentru Libertate! Sâmbătă, 2 octombrie, ora 16, Legitima Aparare și Calea Neamului, împreună cu Starea de Libertate organizează în Piața VICTORIEI, protest împotriva dominației străine din România! Împotriva Pașaportului Covid cu presiunea imensă pe vaccinare și testare, împotriva umilinței la care sunt supuși copiii din școli și licee, împotriva umilinței studenților care sunt obligați să-și plătească testele dacă nu vor să se vaccineze!
 
Dominația străină care se exercită prin putere politică trădătoare înseamnă în același timp, răpirea resurselor naturale ale României, inclusiv legea care se va vota în parlament pentru vânzarea pământurilor fără niciun fel de condiții către străini, înseamnă introducerea educației sexuale în școli sub masca educației sanitare, înseamnă atacul împotriva familiei prin impunerea agendei LGBT, UE anunțând că va impune sancțiuni României dacă nu se adoptă legea căsătoriilor între persoane de același sex. Dominația străină înseamnă distrugerea capitalului autohton prin favorizarea corporațiilor și multinaționalelor. Dominația străină înseamnă că în iarna asta milioane de români vor sta în frig și în întuneric din cauza facturilor la curent și gaz. Înseamnă umilirea noastră, înseamnă lanțul pus pe demnitatea și libertatea noastră de români.

Nu acceptăm această clasă politică care este marioneta străinătății!
Avem o Țară! Nu o cedăm!

Protestul acesta a fost anunțat de Legitima Apărare încă din data de 9 septembrie, evenimentul fiind distribuit pe acest cont, tot în aceeași zi. Toată forța de promovare se turează acum la maximum, distribuiți pe toate grupurile! 
Împreună mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!