ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Măi fraților, de ani de zile tot strigăm boicot împotriva multinaționalelor și companiilor străine de ocupație și când în sfârșit se stârnește (nici NU mai contează motivul) un val prielnic în acest sens, se găsesc oameni, taman din zona „suveranistă” care ne spun că nu este bine cu boicotul.

Ne spun asta afișând o superioritate arogantă față de români, care sunt luați în zeflemea cu apelative de genul „mititei” sau „Gicuți” (copy paste după GDS, Lucian Boia), argumentul fiind că „austriecii de rând” nu au nici o vină față de deciziile guvernului lor.

Raiffeisen, OMV (preluat Petrom) Schweighofer, Erste Bank (preluat BCR) etc sunt niște „amărâți de austrieci” de rând? NU! Sunt factori politico-economici străini care sunt în antiteză chiar cu conceptul de suveranitate al României, cel puțin din punct de vedere economic.

Prin aceste companii străine, imperiul austro-ungar și-a împlinit visul: a ajuns, din nou, la mare. Eminescu a avertizat că asta își doresc, de secole.

Cu cine se bătea Ștefan cel Mare și Sfânt la Chilia și ce căuta acolo neamul de grofi care a asuprit și secătuit Transilvania de resurse și împreună cu bucowii de la Viena, cu prețul a tone de sânge rpmânesc?

Este un lucru elementar, pe care domnii suveraniști zeflemiști la adresa poporului român ar trebui să-l știe... eu cred că-l știu.

De aceea ”nu” îmi explic ce-i mână pe ei în lupta pentru apărarea intereselor austriece în România, pronunțându-se împotriva boicotului acestor interese care nu s-ar fi putut exercita fără sprijinul, complicitatea trădătoare a decidenților politici români.

Acum într-un mod uimitor, ce facem, susținem si noi, la fel ca trădătorii de la conducerea României din ultimii 30 de ani Austria în România?

Tocmai pe Austria ce are un dispreț istoric față de poporul român?

OMV, Erste Bank, Raiffeisen (a cărui președinte a susținut protestele #rezist) rămân tot OMV, Erste Bank, Raiffeisen, cu sau fără chestiunea Schengen.

Nu Schengenul contează aici, ci oportunitatea iscată din această ”chestiune” de a putea într-adevăr boicota, datorită valului de emoție stârnit, aceste multinaționale austriece ce sug și sapă de ani de zile la suveranitatea României.

Asadar, fără aroganță, fără ironii si zeflemea, ci cu respect față de acest popor român călcat în picioare de străini și trădători, Boicot Austria, boicot pentru orice stat sau companie străină cu interese contrare Art. 1 din Constituția noastră: România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.

Doamne ajută!

Citiți și

Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de șist din Transilvania: Rusiei, Austriei și Ungariei. VIDEO Exclusiv ActiveNews 

Iovanovici Șoșoacă, afacerea Petrom-OMV (GAZPROM), vaccinul Sputnik și muma Rusie. VIDEO / COMENTARIU

Vladimir Putin l-a decorat la Kremlin pe șeful OMV, Rainer Seele, cu Ordinul Prieteniei. OMV este compania care l-a sponsorizat ani de zile pe Moise Guran

OMV Petrom are un nou consiliu director, din care fac parte șeful OMV Austria, o rusoaică, trei români și alți membri