ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Calea Neamului și Frăția Ortodoxă fac chemare către toți românii și organizațiile naționaliste la cinstirea Eroilor Armatei Române și la apărarea Crucilor lor din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. 
 
Doar o minune le mai poate salva, ele sunt în continuare sub sentință definitivă de demolare, nu s-a schimbat nimic, ba dimpotrivă, presiunile pentru executarea sentinței, adică pentru scoaterea lor din Cimitir s-au intensificat. Nu știm ziua demolării lor. 

Știm însă că trebuie să ne facem datoria de a fi lângă ele. Știm că în ruptul capului nu putem lipsi de Ziua Eroilor de la Valea Uzului după ce tribunalul a dat verdictul fatidic declarându-le definitiv niște simple construcții ilegale ce trebuie puse la pământ.
 
Niciun tribunal si nicio negociere politică însă nu sunt deasupra istoriei, deasupra sângelui vărsat. Nu vom cere nimănui nicio autorizație pentru comemorarea luptătorilor de pe Valea Uzului. Nu întindem nicio mână către străini, nu negociem niciun alt loc pentru însemnele creștine de căpătâi ale Eroilor noștri. 

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!