Mihai Tîrnoveanu: Factorii străini care l-au eliminat pe Călin Georgescu

Doi factori și jumătate străini l-au eliminat pe Călin Georgescu: Bruxelles-ul prin instituții, Budapesta prin sabotarea sprijinului direct de la cel mai înalt nivel din SUA și desigur prin puterea de decizie din guvern și BEC și CCR, cu președinte, respectiv factotum UDMR, și Micronul, care și-a trimis agentul direct peste CCR.
Kelemen Hunor salută de altfel decizia BEC-CCR, spunând că „..în cazul lui Călin Georgescu existau numeroase argumente pentru a nu i se permite să candideze la alegerile prezidențiale din luna mai. Este vorba despre o persoană care reprezintă o ideologie fascistă, conspiră pentru răsturnarea ordinii constituționale și promite un viitor sumbru pentru toți, punând în pericol atât țara, cât și comunitatea maghiară.”
Neobrazarea liderului UDMR este fără margini, tocmai el vorbește de „ordinea constituțională", în condițiile în care statutul UDMR conține ca obiectiv obținerea autonomiei teritoriale pe criteriu etnic - respectiv kosovizarea României!
Despre ce „ordine constituțională” vorbim când el cu tot UDMR-ul atentează direct la suveranitatea și integritatea națională a României?
Despre ce fel de CCR și BEC vorbim atunci când acestea i-au permis unuia ca Hunor Kelemen să candideze la președinția României fără niciun fel de problemă?
Acești doi factori și jumătate străini nu au scos din cursă doar un om, au scos de fapt cu totul democrația din țară.
Cât despre Micron, el a revendicat cu mâna pe genunchiul lui Trump înțelegerea Mitterrand - Gorbaciov / Gorbaciov - Bush. Și așa a rămas.
Cât despre factorii interni, în istoria nescrisă a serviciilor se va înscrie cu cerneală invizibilă un singur cuvânt: Trădare.
Un înțelept mi-a spus mai demult cam așa: în România totul este „închis”, totul este vândut, nu mai poți face decât acte de „haiducie”.
Salvarea demnității naționale prin lupta unor insule de expresie identitară contează enorm, atât pentru conștiința și mântuirea noastră, cât și pentru istorie, căci se va putea spune peste timp, așa cum s-a mai spus și până acum: în dictatură, sub ocupație, cineva, câțiva, au luptat.
ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.
Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.
ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.
De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!

RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei) | RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)
Pe același subiect

Viganò: Conclavul este falsificat – De aceea, viitorul Papă nu va avea autoritate

Peninsula Iberică este noul Wuhan?

A vrut un Nürnberg al Covidismului: A fost aruncat în pușcărie!

BTI: A venit adevărata nucleară: ambasada SUA sugerează că alegerile nu vor fi recunoscute

EMISIUNE LIVE: Doru Paraschiv, ofițerul de informații care l-a prins cu minciuna pe Marian Enache de la CCR ÎN DIRECT la ActiveNews și Starea de Libertate. ACTUALIZARE

Visul umed al Europei e mai aproape ca oricând de a deveni realitate: Să se spele pe cap cu Războiul și cu Zelenski!
Recomandările noastre

22 aprilie 1990, startul Pieței Universității. În urmă cu 35 de ani începea cea mai amplă manifestație anticomunistă din Europa Centrală și de Est. VIDEO și GALERIE FOTO

Alex Jones și Tucker Carlson despre Lupta pentru Adevăr: Globalism, Trump, Israel, Planuri Secrete pentru Al Treilea Război Mondial, WEF, CIA, 9/11 - O EMISIUNE-BOMBĂ tradusă în română - VIDEO
Secțiuni: Eveniment Opinii Politic Prima pagină Știri
Subiecte: eliminarea lui Călin Georgescu
Tip conținut: Opinii
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (4)