ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mișcarea Națională se pronunță ferm împotriva hotărârii CEDO care obligă România să legifereze așa-zisele familii formate din persoane de același sex. Condamnam în același timp si declaratiile președintelui CNCD,  Asztalos Csaba, care susține decizia CEDO.
 
Respingem adoptarea de către Parlamentul României a oricăror dispoziții în legislația națională care să recunoască căsătoria între persoane de același sex sau o altă formă de parteneriat pentru cuplurile de acest gen.
 
Susținem cu tărie Biserica Ortodoxă Română care s-a pronunțat într-un mod hotărât împotriva legiferarii acestor forme de "familie" împotriva firii. Pericolul adoptării unei astfel de legislații este cu atât mai mare, cu cât ea ar genera inevitabil și posibilitatea adopției de copii de către astfel de cupluri. 

Am cedat prea mult din suveranitatea națională, nepermis de mult, dar totul are o limită. Limita peste care nu putem trece este inocența copiilor noștri.
 
Nu putem accepta sub nicio formă pervertirea lor din fragedă copilărie, nu putem vinde sau negocia sufletul lor curat în numele unor așa-zise drepturi ale omului sau pentru a nu-i "discrimina" pe unii.
 
Aceștia spun acum că sunt discriminați pentru că nu există legislație pentru parteneriatele sau căsătoriile între indivizi de același sex. Apoi vor spune, că sunt discriminați fața de alte cupluri, pentru că nu au voie sa adopte copii și vor cere și legislație în acest sens. Acesta este obiectivul lor final. 

Ne vom opune acestei fărădelegi prin toate mijloacele, atât civice cât și politice. 

Mișcarea Națională și Calea Neamului merg împreună cu toți românii aflați în Duhul Național, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!