ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi am primit amenda maximă pentru protestul din 21 decembrie, 10 000 lei.
 
Amenda s-a dat pe baza legii 55, adoptată de Parlament în 2020, referitoare la restricțiile dictatoriale ale ”pandemiei”, o lege care ne aruncă din raportul de drept în cel de ”Legitimă Apărare”, vorba lui Luis Bratu.  Mai bine încalc legea decât să-mi încalc conștiința. Îmi asum ”fapta”, căci nu pot minți, am contribuit la organizarea din 21 decembrie, am îndemnat oamenii să participe la protest, să nu plece din stradă, îndemnându-i la unitate. Asta rezultă din procesul verbal al amenzii. Nu am ce contesta din punct de vedere ”legal”. Tehnic, am încălcat o lege aberantă, pentru a stopa o altă lege dictatorială, cea a certificatului ”verde” la locul de muncă. Împreună, mii de români din țară, am reușit acest lucru. Vă incit din nou la unitatea pomenită în procesul verbal, vrând să demonstrăm dictaturii că suntem uniți și la greu. Haideți dacă se poate, să plătim împreună amenda, orice ajutor dat în contul RO60BRDE080SV67866720800, deschis pe Mihai Sorin Tîrnoveanu, contând foarte mult. Pentru mine personal, suma este foarte mare, la nevoie însă o pot plăti și singur, însă pedeapsa pentru Libertate, cred că e bine să fie plătită în solidaritate, indiferent pe ce nume nume vine. 

 Înainte de Crăciun am mai primit două procese verbale (total 2000 lei), unul fiind adus la ușă de domnii jandarmi în negru, care au ”uitat” să folosească serviciul poștal, aceste amenzi plătindu-le deja prin forțe proprii. Cei care au ordonat emiterea lor vor plăti în fața lui Dumnezeu, sau în fața oglinzii atunci când își văd ochii acolo, pe cont propriu, nu în solidar. Vor fi singuri, să nu se amăgească că vor primi sprijin de undeva.  Ar trebui să știe asta, să fie conștienți de acest lucru, măcar pe viitor. De-a lungul istoriei, nicio dictatură nu a rezistat, într-un fel sau în altul, toate regimurile opresive au căzut, indiferent de tipul de opresiune pe care le-au exercitat asupra oamenilor. Cu cât o dictatură a fost mai sigură pe ea, cu atât mai de sus a căzut. Străinii nu-și apără subordonații, ci dimpotrivă, la greu se leapădă de ei pentru a se salva, pentru a da vina pe ei pentru tot răul făcut. 

Ne asteaptă un an greu de luptă pentru România, un an în care sunt sigur că vom frânge dictatura c@wid, dar în care vom avea de luptat în continuare cu totalitarismul internaționalist ce are ca obiectiv distrugerea statelor naționale, a familiei, identității de sânge și credință, ocuparea minții și a sufletului copiilor, transformarea oamenilor în niste simple coduri de bare. Omul nu este o marfă, ci o creație divină, românul nu este cetățean universal, ci român, lăsat pe acest Tărâm al Grădinii Maicii Domnului de Dumnezeu, botezat de Iisus Hristos prin Sfântul Apostol Andrei, în credința creștină, ortodoxă. 

Mergem mai departe în acest marș de neoprit a Istoriei noastre milenare, uniți cei care sunt meniți a fi uniți în adevăr și nu în minciună, mergem mai departe în acest marș pentru România, care se vede din Cerul Strămoșilor ca o Coloană a infinitului românesc. 

Cu Dumnezeu înainte!

PS. foto de la Cluj, comemorarea victimelor Dictatului de la Viena, ”păziți” bine de dubele jandarmeriei, câteva se văd în imagine.

La ce folosesc aceste demonstrații de forță? La Sibiu la fel, acolo s-a lăsat și cu 2 amenzi. mâine povestim din nou, ce se contestă la tribunal și ce nu. 
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.