ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De sute de ani încoace tot primim citații de la ”Înalte Porți” cotropitoare, că de ce vrem România Întreagă, de ce vorbim românește în Transilvania, de ce vrem pământ, de ce nu vrem să fim iobagi, de ce vrem libertate, de ce suntem ortodocși, de ce nu ne lepădăm de Hristos, de ce nu vrem domni străini, de ce nu renunțăm la sfinții închisorilor, de ce nu vrem comunism, globalism, de ce suntem pentru familie, de ce nu ne vaccinăm, de ce nu credem în miciună și de ce ne încăpățânăm să mai credem în eroi și în general că de ce suntem români.
 
Uneori noi am răspuns cu ,,subsemnatul declar că...” dar fără a ne pierde demnitatea, spunând adevărul, nedând niciun pas înapoi, dar alte ori, sătui până peste cap de a mai scrie răspunsuri, am rupt pur si simplu citațiile și atunci ”subsemnații” au purtat războaie, răscoale, revolte din care au izvorât sfinți, martiri, eroi, luptători, haiduci legendari și marii gânditori ai neamului românesc. Eu cred că România a rămas și va rămâne în Veac, în primul rând prin ruperea ”citațiilor”.

În Ajun de Sfântul Nicolae, am primit citație la Curtea de Apel Mures, după nenumărate altele de le-am pierdut șirul, la poliție, procuratură, birou investigații criminale, alte curți de apel, Înalta Curte de Casație si Justiție, CNCD pentru a răspunde de acțiunile si textele mele. Astăzi am trimis răspunsul scris și la ultima citație, însă, hotărârea mea, ca un prim pas, este ca începând din data de 6 decembrie, Sfantul Nicolae, să nu mai răspund în niciun fel la nicio citație din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, fiind pe rol încă cateva dosare, urmând fără îndoială si alte. Nu au decât să mă judece în lipsă, fără prezența mea fizică, fără un răspuns scris.

Subsemnatul Mihai Tîrnoveanu merge împreună cu frații și surorile sale de sânge și credință cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!