ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ea se referă la răsturnarea temeliei pe care s-a clădit Lumea de la Iisus Hristos încoace. A început de mult timp, astăzi s-a rafinat mecanismul, pentru a-l face cu adevărat eficient. Eficiența nu este dată de tabăra fățiș adversă, căci chipul negru este văzut lesne ca fiind negru.
 
Marea Resetare este Marea înșelare. Nu coruperea puterii a contat sau contează, ci în primul rând coruperea opoziției. Puterea este inamicul pe care îl ai în față, e unul împotriva căruia ești conștient că trebuie să lupți. Necuratul nu biruiește prin asta, căci îi închizi usa în coarne. El îți creează un "prieten" căruia tu îi dăruiești sufletul, credința, lupta ta. Te face sa crezi ca lupți contra răului când în realitate lupti pentru el.
 
Marea Resetare înseamnă anularea reacției împotriva răsturnării scării valorilor. Se face pe de o parte fățiș, în sensul că Eroii nu mai sunt buni, ci incorecti politic, retrograzi, înapoiați în Evul Mediu. România nu poate lucra din cauza miturilor identitare, Voievozii, Martirii, Luptătorii, Sfinții nu intră în Planul Național de Redresare și Rezilienta iar autocritica identitară în fața conducerii de partid, în sensul ca suntem ca neam, hoți, trădători, leneși etc este vitală pentru ca străinii să țină în continuare conducerea, fiind "mai buni" ca noi.
 
Dar, ce să vezi, instinctul Național al poporului începe sa funcționeze, el respingând aceste săgeți otrăvite care vin la pachet cu digitalizarea, "încălzirea globală", asa-zisa educație sexuală din școli, de fapt o propagandă lgbt, precum și cu alte obiecte de "studiu" ce se încadrează în ideologia globalistă. Reacția firească de respingere trebuie înfrântă nu doar prin măsuri legislative coercitive de exercitare a puterii, ci mai ales prin canalizarea acestora spre un pol mort.
 
Pe față polul mort susține reacția, are voie să vorbeasca liber, este promovat pe canalele media oficiale în acest sens, atât pentru legitimarea prin vizibilitate în fața segmentului nemulțumiților, cât și pentru acoperirea liderilor autentici ai reacției de revoltă care nu au acces la "microfonul oficial".
 
Cartonul este promovat fiind lăudat dar și "criticat" intens de către oficiali, scopul fiind ca reacția să fie controlată de construcțiile de carton pentru a fi astfel anulată, înmuiată, pentru a se perpetua alegerea răului cel mai mic, care, bineînțeles, după ce ajunge în sfera puterii, devine răul cel mai mare.
 
Al doilea obiectiv, dar nu cel din urmă este deziluzionarea, dezamăgirea segmentului cu reacție după ce el își dă seama inevitabil de greșeală. Concluzia "firească" a acestuia este că totul e degeaba, toți sunt la fel și ca lupta e inutilă. Rețeta nu este doar pentru România, ci se aplică la scară globală, este că după "manual".

Pui în "opoziție" o "maimuță" care urlă și face măscări dar mănâncă și din palma stăpânului. Se aplică reflectorul pe ea iar succesul puterii este garantat. Sunt laboratoare în care se fabrică astfel de lucruri, oameni specializați în psihologia maselor care știu exact pe ce butoane emoționale să apese. Aici logica, argumentele ies complet din joc, pentru că marea majoritate a oamenilor nu are timp de analiză, copleșită de nevoile de zi cu zi, cu timpul omorât de două locuri de muncă, datorii la bănci, taxe sufocante, probleme inevitabile în familie etc.
 
Un astfel de om deschide puțin televizorul, eventual mai aruncă un ochi pe net, asimilează doar frânturi dintr-un titlu de postare sau dintr-o burtiera de tv. Înjură cu năduf pe bună dreptate puterea și votează cu ce i s-a prezentat lui ca fiind opoziție. Caz închis, era o vorbă în acest sens.

Caz închis de media controlată, de Marea mass-media care ajunge în casele românilor și de sumele mari ce se investesc în programele de net ce-ti oferă vizibilitate, la început una falsă prin like-uri și distribuiri fantomă pentru a atrage atenția, apoi una aproape reală. Manipularea pe internet este exact la fel de mare ca cea de pe televiziuni. Când spun unii închideți televizoarele, ar trebui să spună și închideți internetul...ce ne mai rămâne atunci?
 
Discernământul. Construcția pe termen cât mai scurt a unor forme de rezistență organizatorice, civice și politice care cumva, printr-o minune, să genereze și forța de a ajunge ca mesaj într-o parte semnificativă a poporului român.
 
Lipsa fondurilor pentru reușită trebuie să fie compensată prin inventivitate și muncă. Puterea și liderii construcțiilor de carton făcuți de putere, să nu vă imaginați că își împart timpul între un loc de muncă, doua drumuri la piață și eventual familie. Tot timpul lor este alocat, fiind susținut financiar, pentru distrugerea completă a României.
 
Noi, ceilalți, mergem cum putem, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!