ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România nu este un sat fără câini! Nu suntem colonie, oricât de ciudat vi s-ar părea, nu vă puteti juca cu răbdarea noastră și nu ne puteti sminti copiii prin paradele voastre, căci ăsta e tipul de educație sexuală pe care vreti să-l implementati de pe bulevard direct în școli! Nu puteti să  batjocoriti Sărbătoarea Sfintei Marii, nu-l puteti sfida pe Hristos în Grădina Maicii Domnului!
 
Fiecare fiecare pas al vostru în acest sens, va însemna 100  de pași de-ai noștri împotriva ideologiei de extremă stânga, pe care deșănțat și provocator o trambitati chiar în timpul slujbei Prohodului Maicii Domnului. 

Sâmbătă , ora 16, 30 în Piața Universității veți vedea cu totii Reacția Națională. Nu subestimati un Neam milenar care a zidit Biserici pe praful și pulberea  tuturor imperiilor care s-au perindat pe la noi. Nimeni nu ne-a învins vreodată, ne-am frânt uneori dar nu ne-am îndoit. Rădăcinile au rămas și-am răsărit din nou și din nou din ele și am urcat până la Cerul alor noștri de lângă Hristos
.
Nu stiu dacă puteți înțelege asta, analiștii voștri nu sunt în măsură să ne descifreze. Dar, poate puteti înțelege cateva cuvinte mai simple, pe care unii dintre ai voștri le-au înteles în războaie: 

Pe aici nu se trece!