ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acestea împreună generează Libertatea de a fi român, adică dreptul firesc, divin, ca poporul să poată crește în Moștenirea Națională, beneficiind pe deplin de ea.
 
Bogăția Cerului semnifică moștenirea de credință, cultură și rânduire conform Tradției, lăsată de generațiile trecute, reprezentate de sfinții, voievozii, martirii, eroii și cărturarii nației, urcați la Cer. Bogăția Pământului reprezintă teritoriul istoric locuit de români și resursele naturale dăruite de Dumnezeu acestuia.

Dacă în alte vremuri împărații veneau să ceară ,,pământ și apă”, râvnind la Bogăția Pământului, cu timpul străinii si-au dat seama că nu o pot răpi decât decât vremelnic, atât timp cât Bogăția Cerului rămânea a românilor, căci puterea de luptă, de rezistență si recuperare a celor pierdute, de la aceasta vine.

Stăpâne, spuseră străinii, le-am luat totul și i-am legat cu lanțuri mari de fier, le-am tăiat capetele, le-am ucis aurul, grânele și pădurile dar ei tot mai trăiesc și tot mai merg și tot mai găsesc alt aur si alt grîu și răsar din nou păduri.
Omorâți ”poetul” atunci, căci altfel totul va renaște, le zise stăpânul lor. Odată cu pădurile tăiați și pletele haiducilor să nu mai simtă vântul din Vremuri, tăiați și mânecile cămeșilor ce țin semnul de Cruce cu nume și nu va mai răsări niciun mugure verde. Nu-i mai legați cu fier ci cu mătrăgună și nu vor mai merge, chiar mergând. Nu le mai tăiați capetele, ci dați-le jos căciulile de pe creștet, să nu mai semene cu munții. Făcură întocmai.

De aceea naționalismul este chemat să lupte mai înainte de toate pentru Cerul strămoșilor urcați lângă Iisus Hristos Mântuitorul. El este resursa prin care putem păstra Bogăția Pământului. ,,Nu pentru o lopată de rumenă pâine, nu pentru patule, nu pentru pogoane, ci pentru văzduhul tău liber de mâine, ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”.
Atunci când veziDuhul ca popor, le vei avea pe toate, căci nu te vei lăsa răpus, căci vei lupta și nu vei avea deznădejde, ci înțelepciune. Tocmai de aceea străinii nu vor să vedem ,,văzduhul”, pentru ca noi să cedăm fără împotrivire și definitiv totul. Tocmai de aceea, ei ne iau Bogăția Cerului, ne arestează din nou, Sfinții din închisori și rup paginile Eroilor, Voievozilor și Cărturarilor din manualele școlare. Tocmai de aceea distrug Orânduirea înlocuind-o cu o formule anti-identitare venite din ideologii de esență comunistă din Est sau din Vest.

Nationalismul nu este o ideologie ci starea de luptă în care strămoșii ne-au învățat să biruim în Veac. Nationalismul nu cere drepturile Nației, el le exercită.

Pe Calea Neamului vom merge neîncetat împotriva trădărilor și a străinilor ce vor să ne conducă.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!