ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 1997 (Târgu-Mureș), pe vremea când UE nu vorbea de greieri și frig, ci de mărgele, noi am fost tot naționaliști, ca acum. Timpul nu ne-a schimbat sufletele. Deși eram tineri studenți, eram pe deplin conștienți de faptul că ridicarea României nu se poate înfăptui decât prin afirmarea propriilor valori naționale și printr-un protecționism economic.
 
Eram perfect lucizi și anticipam că liota politicianistă va vinde fără scrupule suveranitatea națională și va perverti prin canalele media și educaționale generațiile ce vor urma. Dar totuși, puțini își imaginau aberațiile la care a ajuns astăzi ideologia comunistă marca UE. Cine își închipuia atunci că peste 25 de ani o duduie șefă de la Comisia Europeană ne va învăța cum să ne spălăm pe mâini, așa cum comuniștii îi puneau pe copii la școală să-și pună mâinile pe batistuțe să vadă dacă au unghiile curate? Cine își imagina totuși  că UE în ”lupta” cu Rusia

(pe care a potențat-o si finanțat-o din 90, încoace) și cu ”încălzirea globală”, ne va pune să facem duș la comun și să zgribulim în case iarna cu un singur bec de 25 aprins în toată casa? Exact același lucru ne cerea comunismul până în 89, adică nu ne cerea, ci ne impunea, tăindu-ne de-a dreptul ore în șir căldura și curentul. Dar cine ”visa” că UE ne va îndeamna cu un elan globalist demn de Steaua Roșie, să mâncăm insecte și să considerăm aripile de greier ca fiind delicatese? Adică se gândea cineva că salamul de soia modificată genetic va fi înlocuit cu greierul-eco? 

”Sacrificiile” pe care UE ni le cere acum sunt copy-paste cu sacrificiile pe care regimul comunist de până în 1989 ni le cerea pentru a ”învinge” ,,imperialismul capitalist”. Uite că imperialismul din Est si cel din Vest, atât de mult s-a luptat unul cu altul, până a devenit același. Atunci când economia este dictată de ideologie și nu de legile ei firești, economia se duce de râpă și oamenii de rând suferă.
 
Acest lucru se întâmplă pentru subjugarea noastră. Prețurile mărite la energie, asigurări, alimente etc nu sunt generate de mecanisme economice, nu sunt generate de piață, ci de politici aplicate menite a ne ”convinge” de ceva. Cresc pretul benzinei și motorinei pentru a ne convinge că mașinile electrice sunt bune așa cum cresc prețurile la gaz și electricitate, pentru a înghiți mai usor Acordul Green Deal care ne face să renunțăm ”de bună voie” la resursele noastre naturale și să le vindem pe nimic. Comuniștii de azi, la fel ca cei de ieri, nu renunță în schimb cu niciun euro sau rublă, la luxul lor.
 
Nu veți vedea niciun comisar făcând economie la ceva, așa cum nu ați văzut nici în trecut veun comisar comunist sacrficându-se în lupta cu imperiliastii capitalaliști. Toți comisarii ăștia au un numitor comun: trăiesc în lux, nu aplică în viața personală nimic din ceea ce spun și au un dispreț profund pentru oamenii de rând. Se spală pe mâini la televizor și aruncă cu noroi, umilință și sărăcie peste noi. 

Soluția nu este în ideologii, ci în firescul lucrurilor, iar acest firesc constă în rânduiala dată de Dumnezeu fiecărui Neam. 

Naționalismul nu este o ideologie ci este tocmai acea rânduială divină, un caracter după care o nație trăiește si se dezvolta din punct de vedere  religios, social, cultural și economic, în specificul ei istoric, adică intr-un mod natural. 

Noi spunem așa: Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!