ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 18 februarie dimineața ne strângem alături de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe la Slujba Parastasului pentru Sfântul Închisorilor de la Târgu-Ocna, Valeriu Gafencu.
 
Marea lui putere din Ceruri ne va călăuzi în lupta noastră. Sfinții, martirii si eroii nu pot fi demolați nici de institute străine, nici de tribunale sau buldozere. Cum oare își imaginează unii că vor putea dărâma Cerul și sfărâma sângele nostru de român?
 
Generații și Generații întregi au adăugat în Istorie și Cer și Sânge făurind un Neam indestructibil, căci toată plămada pământească este ținută de Duh. De cade un braț, o piatră, un munte de ar cădea, din Cerul Strămoșilor, nu se clinteste nicio fărâmă. Acolo nimeni nu poate ajunge și întotdeauna, de acolo de sus, va cădea o apă vie din care la loc se va face și braț și piatră și munte.
 
Priviți spre acești sfinți, martiri și eroi și imaginați-vă atitudinea lor în fața vremurilor și prigoanelor de astăzi.
 
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 

Desen de George-Sorin Nicolae publicat în

CALENDARUL MĂRTURISITORILOR - 2023 - Cadoul ActiveNews de Ziua Unirii Principatelor Române - PDF/FOTOGRAFII

CALENDARUL MĂRTURISITORILOR - 2023 - ACTIVENEWS

Vezi galeria CALENDARUL MĂRTURISITORILOR - 2023 - ACTIVENEWS