ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici n-a început bine anul și din nou sunt citat la CNCD, de data asta împreună cu Dan Grăjdeanu, ne-au luat "la pachet"; apoi urmează 5 citații pe numele meu la Curtea de Apel pe ianuarie, 4 dintre ele în aceeași zi, 16 ianuarie, asta după ce în noiembrie-decembrie am "beneficiat" de încă 6 citații.
 
Scopul este bineînțeles să ne ocupe timpul, să plătim avocați, amenzi, sperând să ne dea înapoi. Vă asigur că nu se va întâmpla acest lucru. 

Pe 16 ianuarie fac tot posibilul să ajung la Târgu-Mureș în fața Instanței, nu pentru ,,a-mi demonstra nevinovăția" care este evidentă în fața acuzaților de incitare la ură, discriminare, propagandă naționalist- șovină, ci pentru a afirma din nou și din nou, un lucru simplu, elementar: sunt român, mă străduiesc ca urmare să mă achit de această datorie și onoare în același timp. 

Așadar, merg cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 
 Ar putea fi o imagine cu text
 
Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet și text
 
Ar putea fi o imagine cu cotor de bilet și text