ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


,,Uni zic să-mi iau căciula, jos din cap, / Spunând adesea că nu-s civilizat, / Poate vor s-o țâu în mână, să mă aplec, / Ca să mă laude că m-am integrat.”

Nu mă integrez în ideologia UE care ne smintește copiii cu educația desfrânării, nu mă integrez în ”tolerența” celor ce ne sfidează și întinează sărbătorile noastre creștine, nu-mi plac lucrurile multicolore, ci-mi place culoarea, nu mă integrez în trădări și nici în pasul înapoi, nu joc în jocul compromisurilor, ci doar în hore, nu mă integrez în politicianismul de trâmbiță stricată, ci doar în politica națională, nu cred în ambasade și nici în cei ce bat la porți străine, nu cred că tot ce zboară și urlă se și mănâncă, cred în proverbe si-n ziua bună ce de dimineață se cunoaște. Nu mă integrez în consens ci doar în unitate. 

Nu mă integrez cu străinii, nu-mi place de Fritz și nici de Clotilde și-n general nu-mi plac cei din politica românească al căror nume trebuie să-l caut pe google pentru a vedea cum se scrie corect, nu vreau să învăț limbi străine uitându-mă la posturile de știri ce anunță mersul societății de pe la noi, căci ,,Pe boltă, sus, e mai aprins/ La noi, bătrânul soare,/ De când pe plaiurile noastre/ Nu pentru noi răsare...”. 

Nu mă integrez în interzicerea lui Eminescu sau Octavian Goga, nu mă integrez în ștergerea din dicționarul memoriei naționale a celor care nu s-au integrat în politica corectă din trecut si prezent ci "doar" în Timpul Românesc. Cred în fiecare pas național, în fiecare luptător, martir și sfânt și cred cu tărie că fiecare în parte și toți împreună au avut dreptate atunci cand nu s-au integrat.

Nu cad în deznădejde și nu mă integrez în ea, lupta pentru Libertatea de a fi român, pentru toată Rânduirea noastră milenară, este grea, dar atât de frumoasă. Și tocmai de aceea, cu bucurie, cu icoana și căciula pe frunte, vă salut și vă îndemn, să nu vă integrați nici voi și mai ales să nu deznădăjduiți, căci Hristos a Înviat!