ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Jandarmii” corectitudinii politice de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării vor să ne dea pe mâna Procuraturii. CNCD a disjuns cauza dosarelor mele finalizate cu amenzi, către Poliția Brașov, Serviciul de Investigații Criminale.
 
În urma citației (vezi foto mai jos), m-am prezentat la Serviciul respectiv, unde am dat o declarație în fața domnului Comisar Șef, referitoare la câteva dintre articolele mele publicate pe Fb., în care îmi exprimam dezacordul atât față de politica liderilor UDMR cât si față de politicienii ”noștri” trădători. Într-o țară aproape ocupată, CNCD, instituție a statului român, aflată în subordinea Parlamentului, are îndrăzneala să ceară Serviciului de Investigații Criminale să ancheteze (să-și piardă timpul practic, în condițiile în care sunt atâtea lucruri pe care acest Birou trebuie să le rezolve), pozițiile românești împotriva atacurilor la care este supusă esența Constituției României, anume Art. 1: România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Cu alte cuvinte statul se subminează din interior, printr-o instituție proprie, anume CNCD, condusă de Csaba Asztalos, care cere și identificarea persoanelor ce au lăsat diferite comentarii, considerate jignitoare, la postările mele, vrând prin aceasta să dovedească că am incitat la ură. 

Mă întreb, bineînțeles retoric, cine incită, eu, care relatez anumite chestiuni, sau politica UDMR si a altor formațiuni care militează pentru autonomie teritorială, deci pentru dezmembrarea României? Când ei fac proiecte de legi pentru autonomia ținutului secuiesc, când ei vor să dărâme Crucile Eroilor Armatei Române de la Valea Uzului, când ei arborează steagurile Ungariei prin centrele orașelor, la ce incită? La pace? Ce anume generează toată această strategie a lor? Cine se face vinovat de reacția de revoltă a oamenilor, expunerea faptelor lor sau faptele lor în sine? Desigur, pentru a fi bine pentru toată lumea asta globalistă, ar trebui să tăcem, să înghitim în sec, să stăm cuminți cu capul plecat. Uite că nu fac asta. Nu mă las intimidat, nu dau niciun pas înapoi, merg cu Dumnezeu înainte și împreună cu voi. Luni am fost la Curtea de Apel Brasov în cauza contestării uneia dintre amenzile CNCD. Astăzi merg din nou pentru a susține împreună cu avocatul meu, tot la Curtea de Apel Brasov, altă contestare la altă amendă CNCD. Cu Ioana Marina Alexandru, am în curs de contestare la Inalta Curte de Casație si Justiție, o altă amendă CNCD. Tot mâine depun contestație la amenda dată de Jandarmeria Sibiu pentru ,,lozincile jignitoare” de la protestul împotriva ridicării statuii lui Brukenthal. 

Ne batem pe toate căile până la capăt. Să fie foarte clar, nu mă plâng de nimic, dimpotrivă, toate aceste atacuri îmi dau o mare mulțumire sufletească, căci ele dovedesc că sunt împreună cu voi pe drumul cel bun. 

Nu uitați prieteni dragi, a fi român este uneori greu, din ce în ce mai greu, dar întotdeauna, atât de frumos!
Doamne ajută, vă îmbrățișez!

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Anul 2/.. ÎNȘTIINTARE În atenția MIHAL În conformitate cu prevederile art. 260 și art.261 din Cod înÈtiințăm că la data de (anul, luna, ziua) 202119.106.... afiÈarea prezentei, nefiind îndeplinite condițiile de înmânare a obiectul dosarului cu nr. 6.?.?.?..20?, aflat la Inspectoratul de Serviciul de Investigații Criminale, cu sediul în mun. BraÈov, BraÈov, România. Vă comunicăm că sunteți în drep fiÈarea prezentei, pentru înmânarea citațieiia sediul Inspectoratu Serviciul de Investigații Criminale. cazul în care, fără motive nu vă prezentaț”