ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut, ci mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de țară.”

„Sprijinirea după puteri a oricărui scop și oricărei întreprinderi românești". - MIHAI EMINESCU

Aceasta este Lupta noastră!

Prezent, 15 ianuarie ora 12, Cimitirul Bellu, pentru Mihai Eminescu!

Eu cred că Mihai Eminescu este tot ceea ce Avram Iancu nu a mai apucat să spună, să lupte si să doinească si tot ceea ce Brâncuși nu a mai apucat să facă cu pietrele din Carpați. Eu cred că Mihai Eminescu este tot ceea ce Burebista și Decebal, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu, Stefan cel Mare și Sfânt, Vlad Țepeș și Constantin Brâncoveanu nu au mai apucat să facă dacă ar mai fi domnit..și mai cred că Eminescu este tot ceea ce Octavian Goga nu a mai apucat să scrie, tot ceea ce întreaga Generație naționalistă interbelică nu a mai apucat să izbândească și mai cred că Mihai Eminescu este rugăciunea Sfinților Închisorilor pe care ei nu au mai apucat să o spună și luptele vitejilor anticomuniști din munți pe care nu au mai apucat să le ducă. El este tot ceea ce ar fi scris Iancu Jianu si Pintea și toți haiducii, tot ce ar fi scris Tudor Vladimirescu și toate scrisorile negăsite ale țăranilor în opinci militare din Armata Română trimise către soții, copii și părinți din tranșeele care au făcut România Mare. Mihai Eminescu este strategia națională a unui neam întreg, el începe odată cu Veacul și va continua cu el. Prin Eminescu suntem nemuritori, căci el este Timpul românesc ce începe odată cu Facerea Lumii.

15 ianuarie, începând cu orele 12.00. Cimitirul Bellu. Ne strângem cu toții!

Honor et Patria, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință, Starea de Libertate, Grupul Neam Onoare Identitate (N.O.I), Legitimă Apărare, Camarazii România, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei.  

La orele 13.00 urmează slujba de pomenire.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!