ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Refuzăm ferm Certificatul Verde indiferent de forma pe care o va avea.

Atragem în același timp atenția Guvernului, în termenii cei mai fermi cu putință, că eventuala introducere a Certificatului Verde la locul de muncă, prin asumarea răspunderii, va produce un colaps economic și social coroborat cu revolte de stradă imposibil de gestionat pentru instituțiile statului. Nu vă asumati o răspundere pe care nu o puteti duce! În caz că ați uitat, principala voastră răspundere este în fața românilor, nu în fața organismelor internaționale și nici măcar în fața Parlamentului. Oricât de mult ati fi sprijiniți din exterior, veți cădea în fața unui popor amenintat cu pierdea demnității și libertății! Nu aveti sediul la Bruxelles, ci în București, nu vă veți putea ascunde atunci când vă vom trage noi la răspundere!

Nu negociem libertatea noastră, nu negociem dreptul elementar la muncă. Dacă ni-l luați si pe acesta, nu mai avem nimic de pierdut, iar oamenii care nu mai au nimic de pierdut, fiți siguri, că nu vor da înapoi.
Ne vedem cu toții, indiferent de opțiuni politice sau apolitice, pentru Libertate, pe 21 decembrie, în fața unui parlament care se pregătește să voteze dictatura chiar înainte de Crăciun!

Este Ziua Baricadei care în 89 s-a clădit cu sânge pentru Libertate.

Este 21 Decembrie 2021, facem din nou Baricada peste care nu se va trece.

Cu Dumnezeu înainte, români!