ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protest în fața Primăriei sector 2 București, 28 decembrie ora 9!

Vor să dărâme bustul unui Sfânt al Închisorilor, filosoful martir Mircea Vulcănescu, imediat după Crăciun!

28 decembrie, Primăria sector 2 București votează eliminarea filozofului martir Mircea Vulcănescu din spațiul public. Marea lui ”vină” a fost că în Al Doilea Război Mondial, anii 1941-1944, în urma fermelor negocieri cu Germania a reușit să obțină pentru Banca Națională a României 8 vagoane cu aur și înzestrarea Armatei Române cu cea mai modernă tehnică de luptă de la acea oră!

Aștia de azi, dau totul pe nimic străinilor și devalizează țara pe timp de pace. Mircea Vulcănescu a fost arestat si trimis la temniță grea de tribunalele bolșevice ale ocupației comuniste.

A murit în închisoare în urma bătăilor cumplite și a regimului de tortură, fiind ținut în frig în plină iarnă până si-a dat duhul. S-a întins pe cimentul ud în carceră și a salvat cu propria lui viața viața unui tânăr slăbit. Sacrificiul suprem.

Nu a cedat din Crezul său pentru Hristos și Neamul Românesc nicio secundă, nu a făcut niciun compromis.

Ăștia de azi de la putere cedează totul, fără nicio presiune, doar din trădare. Iar ăstia de azi care cedează totul îl condamnă din nou la moarte pe cel care nu a cedat nimic, pe cel care nu a dat niciun pas înapoi, pe martirul care si-a dat viața pentru România.

Fac asta la ordinul Institutului Elie Wiesel, noul ”tribunal” bolșevic care ne bagă iarăși în temnițe martirii și sfinții și eroii noștri, în ocnele grele ale uitării, ale ștergerii memoriei unei Generații exemplare pentru forța, puterea identitară a neamului românesc.

Generația de luptă a naționalismului interbelic a fost în directă continuitate de duh cu Generațiile Voievozilor, cu cele ale luptătorilor pentru dreptate și afirmare națională din vremea lui Horea, Cloșca și Crisan, Avram Iancu, Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu, Octavian Goga.

Statuiile Generațiilor se dărâmă atunci când străinii ocupă țara, pentru ca poporul să nu mai aibă exemple de luptă și rezistență.

Pe 28 decembrie, ora 9 vom răspunde Prezent, pentru ca firul de sânge, de jertfă și de afirmare al românilor în istorie să nu se rupă!

Fac un apel către toate forțele naționale să fie prezente.

Cu Dumnezeu înainte frați și surori de sânge și credință!

Reacții rapide:

Mihai Grăjdeanu, Frăția Ortodoxă:

Fraților,
După cum ați aflat, la presiunea Institutului Elie Wiesel, se dorește dărâmarea bustului Martirului Mircea Vulcănescu.
Pe 28 decembrie, de la ora 09:00 voi participa la protestul autorizat din fața Primăriei sectorului 2.
Este un atac la adresa Sfinților Închisorilor, care se petrece în preajma Nașterii Domnului, pentru că pe dușmanii neamului românesc îi ARDE credința noastră strămoșească!
Doamne miluiește neamul nostru românesc!

Luis Bratu, Legitimă Apărare - VIDEO: