ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De-abia si-a putut tine discursul cu clare referiri iredentiste, din cauza revoltei românilor. Într-un gest de rară inconștiență si de provocare la adresa noastră, Katalin Novak la finalul manifestarii, după ce a făcut "baia de mulțime" cu cei "ai ei", s-a îndreptat spre zona românească evident ostilă. Bineînțeles că s-a iscat o revoltă legitimă, dar fără niciun fel de violență fizică.
 
Ce interes are un șef de stat străin să provoace astfel de lucruri? A avut în opinia mea interesul de a genera un incident cu adevărat major. Se ia din punct de vedere politic pe teritoriul României la "întrecere" cu Viktor Orban sau mai curând se completează cu el? 

După acestă aventură  a oficialului statului ungar, statul român are toate pârghiile și motivele ori să o declare pe Novák Katalin  persona non grata în România, sau să îi permită exclusiv vizite oficiale, desigur la București. Este un caz unic în care președintele unei țări vine în alta țară sfidându-i și provocându-i în asemenea măsură pe cetățenii țării respective. 

Respect pentru familia Ciută Ilie și Daniela, respect pentru toti românii prezenti la Carei, dar si pentru cei care ne-au susținut pe internet! 

În mare, urmează Ziua Eroilor la Valea Uzului și Băile Tușnad. 

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, Brandenburg Gate și text care spune „Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!”